Facebook Pixel Ξέσπασε η Ζωή: «Κυβέρνηση και λαός στηρίζουν το όχι»!
Life
| 2015-07-16 00:46:00

Ξέσπασε η Ζωή: «Κυβέρνηση και λαός στηρίζουν το όχι»!

Ξέσπασε η Ζωή: «Κυβέρνηση και λαός στηρίζουν το όχι»!

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τα... έχωσε για το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, υπερασπίστηκε εμμέσως τον Τσίπρα, όμως δεν είπε κάτι για παραίτηση.

Μαύρη ημέρα για τη δημοκρατία και το ελληνικό κοινοβούλιο χαρακτήρισε τη σημερινή διαδικασία η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Εξαπέλυσε πυρά στην κυβέρνηση για τη συμφωνία, αλλά αναγνωρίζοντας στον Πρωθυπουργό ότι «έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να ποτρέψει έναν λυσσαλέο εκβιασμό».

Η κ. Κωνσταντοπούλου επανέλαβε ότι το χρέος είναι παράνομο, επαχθές και επονείδιστο και όπως τόνισε «φτιάχνουμε ένα πιο τερατώδες ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο αποκαλούσαμε εκτροφείο σκανδάλων».

Όπως τόνισε, «αν το νομοσχέδιο το έφερνε η προηγούμενη κυβέρνηση θα κατέκρινα μια μια τις διατάξεις. Το φέρνουν όμως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, που πρεσβεύει ότι είναι η λιτότητα είναι λάθος συνταγή».

Σύμφωνα με την πρόεδρο της Βουλής, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση εκβιάστηκαν, ενώ όπως εκτίμησε, αν ο «εκβιασμός ολοκληρωθεί απόψε, τίποτα δεν εμποδίζει την επανάληψή του».

Το μνημόνιο έχει οδηγήσει σε ανθρωπιστική κρίση υπογράμμισε η κ. Κωνσταντοπούλου και κάλεσε το κοινοβούλιο «να αποτρέψει το σχέδιο της αριστερής παρένθεσης».

«Θέλουν να μας βάλουν να λέμε τα αντίθετα από αυτά για τα οποία έχουμε αγωνιστεί» τόνισε και υπογράμμισε ότι «δεν δικαιούνται να εκβιάζουν τον πρωθυπουργό με ολοκαύτωμα που οι ίδιοι έχουν μεθοδεύσει».

«Δεν έχουμε δικαίωμα το "όχι" του λαού να το κάνουμε "ναι" με την ψήφο μας» είπε και εξήγησε ότι το «όχι» του λαού δεν ήταν «όχι» με αστερίσκους και προϋποθέσεις.

Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, ο λαός μίλησε και είπε ένα μεγάλο «όχι» στα τελεσίγραφα και στα μνημόνιο ανέφερε και τόνισε ότι έχουμε υποχρέωση να υπερασπιστούμε την ετυμηγορία του λαού, καθώς η εξουσία πηγάζει από αυτόν.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και ο λαός στηρίζει το «όχι» στη σημερινή ψηφοφορία» κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags