Facebook Pixel ΣΟΚ! Τσακώθηκε σε "παράθυρο" ο Άδωνις (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2015-07-26 16:24:00

ΣΟΚ! Τσακώθηκε σε "παράθυρο" ο Άδωνις (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΟΚ! Τσακώθηκε σε "παράθυρο" ο Άδωνις (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονη κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Ελένης Αυλωνίτου και του Άδωνι Γεωργιάδη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Ακραίως, με τον Τάκη Χατζή.

Η έντονη διαμάχη ξέσπασε για τα μνημόνια που έφεραν στη χώρα η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με τον Αντώνη Σαμαρά και η κυβέρνηση Τσίπρα με τη λεγόμενη συμφωνία.

«Η κυβέρνηση δεν θέλει εκλογές, ούτε είναι στα σχέδιά της» ξεκαθάρισε η κ. Αυλωνίτου και πρόσθεσε ότι «για τον σύριζα τα προβλήματα θα λυθούν στα κομματικά όργανα». Για το σενάριο κυβέρνησης εθνικής ενότητας δήλωσε: «οο λαός έδωσε ξεκάθαρη λαϊκή εντολή τον Γενάρη για μια κυβέρνηση με συγκεκριμένη ιδεολογία».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος είπε: «Δεν ψηφίσαμε μνημόνιο, ψηφίσαμε να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ. Το χειρότερο μνημόνιο είναι αυτό των Τσίπρα – Καμμένου. Είναι το χειρότερο μνημόνιο με τα περισσότερα μέτρα και τη μεγαλύτερη ύφεση. Επί Σαμαρά περνούσαμε μια χαρά, πολύ καλύτερα, δεν είχαμε αυτά που έχουμε σήμερα».

Σωτηρία της χώρας με Αλέξη Τσίπρα δεν γίνεται» συμπλήρωσε.

Το λόγο πήρε πάλι στη η κ. Αυλωνίτου, η οποία απάντησε: «Αυτή είναι η καλύτερη συμφωνία που μπορούσαμε να πετύχουμε. Παίρνουμε διευθέτηση του χρέους που ποτέ δεν είχε τεθεί στο τραπέζι. Στις αγορές δεν θα γυρίζαμε με την προηγούμενη κυβέρνηση, λόγω του χρέους».

Στη συνέχεια οκ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε, έπειτα από σχετική ερώτηση, στο θέμα Βαρουφάκη με το plan b και τα ΑΦΜ που αποκάλυψε η Καθημερινή: «Είναι αξιόποινες πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα. Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξει παρέμβαση της ποινικής δικαιοσύνης.

Από την αρχή υπήρχε στον ΣΥΡΙΖΑ ένα plan b για τη δραχμή. Γι’ αυτό ο κ. Βαρουφάκης δούλευε πάνω σε αυτό και τσακώθηκε με όλους τους ξένους».

Πηγή: newpost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags