Facebook Pixel Έκρηξη Καμμένου: Τρελό κράξιμο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2015-09-20 22:34:00

Έκρηξη Καμμένου: Τρελό κράξιμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκρηξη Καμμένου: Τρελό κράξιμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτες εκφράσεις από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ για πληρωμένους δολοφόνους και σαμπάνιες στη Μύκονο...
 

«Ο ελληνικός λαός σήμερα αποφάσισε και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο αύριο» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών και διαμήνυσε πως θα συμμετέχει εκ νέου σε κυβέρνηση υπό τον Αλέξη Τσίπρα.
 

«Ο λαός αποφάσισε ότι από δω και πέρα δεν παρέχεται ασυλία και προχωράμε στη νέα μέρα με νηφαλιότητα με ενωμένους τους Έλληνες και προχωράμε στη νέα διακυβέρνηση που έχει στόχο την έξοδο από την ύφεση» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και συνέχισε: 


«Ακόμη μία φορά είμαστε οι εγγυητές της ομαλότητας, της διακυβέρνησης. Θα τηρήσουμε την εντολή που μας έδωσαν οι έλληνες. Από αύριο το πρωί θα προχωρήσουμε με τον Αλέξη Τσίπρα σε μία κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια και την κρίση. «Κάναμε πραγματικότητα την εθνική συμφιλίωση. Το χθες τελείωσε, οι Έλληνες θα ενωθούμε» είπε ακόμα και τόνισε: 


«Δώσαμε μάχη απέναντι σε δημοσκόπους, πληρωμένους δολοφόνους που μας ήθελαν εκτός Βουλής. Γνώριζαν τα αποτελέσματα αλλά από το μεσημέρι ήθελαν να προστατέψουν αυτούς που τους πληρώνουν, τους νταβατζήδες της μεταπολίτευσης. Τελείωσαν τα πάρτι στη Μύκονο με τις σαμπάνιες των 60.000 ευρώ, τέλος οι μίζες, τέλος τα θαλασσοδάνεια»...

Ιδού και ένα απόσπασμα:


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags