Facebook Pixel "Αμπαρώθηκε" η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή - Άλλαξε και κλειδαριές
Life
| 2015-09-22 17:04:00

"Αμπαρώθηκε" η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή - Άλλαξε και κλειδαριές

 "Αμπαρώθηκε" η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή - Άλλαξε και κλειδαριές

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου που ζει τις τελευταίες της ημέρες ως Πρόεδρος της Βουλής φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να κάνει ηρωϊκή έξοδο από το κοινοβούλιο, προκαλώντας για άλλη μια φορά με τη στάση της.

Έτσι εκτός από το γεγονός πως άνοιξε τη Βουλή για να συνεδριάσει η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους πληροφορίες αναφέρουν πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατάφερε να κάνει "κατάληψη" σε ένα από τα ωραιότερα γραφεία της Βουλής.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ως απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής έχει το δικαίωμα να διατηρήσει ένα δικό της γραφείο αν και η ίδια όταν ανέλαβε είχε προσπαθήσει να διώξει τους περισσότερους από τους πρώην προέδρους και πρώην πρωθυπουργούς σε άλλο κτίριο στην οδό Αμαλίας.

Έτσι οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήδη κατάφερε να βρει ένα γραφείο, το οποίο θεωρείται από τα καλύτερα του κτιρίου, με θέα στον Εθνικό Κήπο. Αυτό το γραφείο ανήκε στον πρόεδρο της Βιβλιοθήκης της Βουλής, ο οποίος παραιτήθηκε και δεν έχει τοποθετηθεί κανείς στη θέση του.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου όχι μόνο επέλεξε από μόνη της το γραφείο, αλλά για να μην την ενοχλήσει κανείς έχει αλλάξει κλειδαριές και το έχει κλειδώσει.

Πάντως, πληροφορίες του Βηματοδότη αναφέρουν πως εάν καταφέρουν να πείσουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου εκείνη θα μεταφερθεί στο κτίριο της Αμαλίας, εκεί που έχει το γραφείο του ο κ. Πολύδωρας, ο οποίος να θυμήσουμε είχε διατελέσει Πρόεδρος της Βουλής για μία ημέρα.

Πηγλη: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags