Facebook Pixel Τι θα συζητήσουν Παπανδρέου - Πλατινί
Life
| 2011-07-21 18:15:00

Τι θα συζητήσουν Παπανδρέου - Πλατινί

Τι θα συζητήσουν Παπανδρέου - Πλατινί

Στην Αθήνα θα βρίσκεται την Τρίτη 26/7 κλιμάκιο της UEFA με επικεφαλής τον Μισέλ Πλατινί, ο οποίος θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

Η συνάντηση κλείστηκε κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του υπουργού Πολιτισμού, Π. Γερουλάνου, με τον πρόεδρο της UEFA και κρίθηκε αναγκαία ώστε να προχωρήσουν κάποιες διαρθρωτικές αλλαγές στο χώρο του ποδοσφαίρου, οι οποίες καθυστερούν λόγω αδικαιολόγητης κωλυσιεργίας.

Πρέπει να τονιστεί ότι αυτή τη φορά η UEFA δεν έρχεται κατόπιν επίκλησης της ΕΠΟ αλλά κατόπιν πρόσκλησης της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία θα θέσει το θέμα της εξυγίανσης και της αξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου και των λύσεων που θα πρέπει να δοθούν.

Επίσης, θα ζητηθεί από την UEFA να καταθέσει τις δικές της προτάσεις που θα πρέπει να δεχθεί η ΕΠΟ, η οποία συχνά επικαλείται την UEFA για να πάρει αποφάσεις σύμφωνα με τα μικροσυμφέροντά της.

Στην ατζέντα θα μπουν και θέματα όπως ο νέος αθλητικός νόμος που έχει ετοιμάσει η κυβέρνηση, το financial fair play, o κώδικας δεοντολογίας, ο πειθαρχικός κώδικας και βεβαίως οι εξελίξεις για την υπόθεση των στημένων αγώνων.

Πηγή: Soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags