Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός στο διαδίκτυο: Ετοιμάζει… μεταγραφάρα με Κόκκαλη ο ΣΥΡΙΖΑ! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2018-04-27 17:55:00

Χαμός στο διαδίκτυο: Ετοιμάζει… μεταγραφάρα με Κόκκαλη ο ΣΥΡΙΖΑ! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χαμός στο διαδίκτυο: Ετοιμάζει… μεταγραφάρα με Κόκκαλη ο ΣΥΡΙΖΑ! (ΦΩΤΟ)

Ποια η σχέση του με τον Τσίπρα και τι απαντάει ο επιχειρηματίας.

Όπως οι ομάδες έτσι ακριβώς και τα κόμματα, κάνουν από τώρα τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό ενόψει… εκλογών!

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα και ρεπορτάζ που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει ευροεκλογών θέλει να... ντύσει στα κόκκινα τον Πέτρο Κόκκαλη.

Μάλιστα, όπως διαβάσαμε το... φλερτ ΣΥΡΙΖΑ- Κόκκαλη δεν είναι βέβαια σημερινό. Κρατάει εδώ και αρκετό καιρό, με το γιο του Σωκράτη Κόκκαλη να έχει προσωπική σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», οι συνθήκες μοιάζουν πια να έχουν ωριμάσει και ο Πέτρος Κόκκαλης δέχθηκε επίσημη πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, φέρεται να τον προσέγγισε ο εξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργος, που αυτό το διάστημα είναι σύμβουλος επί των Οικονομικών στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Πέτρος Κόκκαλης λοιπόν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Μαΐου 2019.

Η απάντηση Κόκκαλη

 

Ο επιχειρηματίας βρίσκεται στο Μπαχρέιν αυτή τη στιγμή και προφανώς ενημερώθηκε για το δημοσίευμα. Η αντίδρασή του ήταν η παρακάτω ανάρτηση, στην οποία γράφει επί της ουσίας (στα αγγλικά) ότι το κόστος να διασταυρωθεί μια πληροφορία είναι μόλις 0,05 σεντς, όσο κάνει ένα τηλεφώνημα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags