Facebook Pixel Sportdog.gr | Καμμένος σε βουλευτές: Σε συνεννόηση με Τσίπρα η πρόταση για ψήφιση της συμφωνίας
Life
| 2018-06-20 18:47:00

Καμμένος σε βουλευτές: Σε συνεννόηση με Τσίπρα η πρόταση για ψήφιση της συμφωνίας

Καμμένος σε βουλευτές: Σε συνεννόηση με Τσίπρα η πρόταση για ψήφιση της συμφωνίας

Ενόχληση στους ΑΝΕΛ για τους προπηλακισμούς – Ζητούν προστασία από την ΕΛΑΣ.

 

Σε διαβεβαιώσεις προς την Κοινοβουλευτική του Ομάδα πως η πρόταση των ΑΝΕΛ για τη ψήφιση της συμφωνίας για το Μακεδονικό έρχεται μετά  από συνεννόηση με τον πρωθυπουργό, φέρεται να προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost, ο Πάνος Καμμένος.

Άλλες πληροφορίες που κινούνται στην ίδια κατεύθυνση δεν διαψεύδουν την είδηση, ενώ τρίτες πηγές αναφέρουν τα εξής: «Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι ο πρόεδρος ζήτησε από τον πρωθυπουργό να υιοθετήσει την πρόταση για τους 180. Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ».

Κατά την κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της εκτελεστικής επιτροπής, οι ΑΝΕΛ αποφάσισαν να σηκώσουν τους τόνους και να επιμείνουν πως η πρόταση μομφής που κατατέθηκε δεν ήταν για το Σκοπιανό αλλά αντίθετα για την κυβερνητική συνοχή. Μάλιστα, πολλοί βουλευτές και στελέχη εξέφρασαν την ενόχλησή τους για τις επιθέσεις που δέχονται να τον κ. Λαζαρίδη να δηλώνει πως απειλήθηκε τόσο ο ίδιος όσο και ο στενός κύκλος της οικογένειάς του. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Θ. Παπαχριστόπουλος φέρεται να ανέλαβε να ζητήσει για λογαριασμό της ΚΟ από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, να αυξήσει τα μέτρα προστασίας στους βουλευτές της Βορείου Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα στο newpost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags