Facebook Pixel «Κόλαση» με κυβέρνηση και Σαββίδη-Μαρινάκη
Life
| 2018-06-27 13:00:00

«Κόλαση» με κυβέρνηση και Σαββίδη-Μαρινάκη - Ρουκέτες από Μαξίμου, απάντηση μέσω «Έθνους»

Sportdog Team
«Κόλαση» με κυβέρνηση και Σαββίδη-Μαρινάκη - Ρουκέτες από Μαξίμου, απάντηση μέσω «Έθνους»

Κόκκινο έχει πιάσει το (πολιτικό και επιχειρηματικό) θερμόμετρο!

Σχέδιο αποστασίας, με υποστήριξη από επιχειρηματικά συμφέροντα, «κατήγγειλε» χθες η κυβέρνηση, μετά την ξαφνική ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Γιώργου Λαζαρίδη, η οποία αδυνατίζει την κυβερνητική πλειοψηφία, μειώνοντας σε 152 τον αριθμό των βουλευτών.

«Συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό του Μητσοτάκη, απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας», ανέφεραν χθες υψηλόβαθμες «πηγές» της κυβέρνησης, «φωτογραφίζοντας» κατά πολλούς τον Βαγγέλη Μαρινάκη (Πειραιάς) και τον Ιβάν Σαββίδη (Θεσσαλονίκη).

Εξάλλου, έχουν φουντώσει οι φήμες ότι οι δύο ισχυροί επιχειρηματίες δε βρίσκονται αυτό το διάστημα σε διαμάχη όπως φάνηκε και στην τελευταία ψηφοφορία της Super League για την εκλογή νέου προέδρου, όπου στην ουσία ο ΠΑΟΚ στήριξε με τον τρόπο του την υποψηφιότητα του Ολυμπιακού στο πρόσωπο του Bαγγέλη Μπαταγιάννη.

Παράλληλα, ο Πάνος Καμμένος, συσχέτισε ευθέως τον Βαγγέλη Μαρινάκη με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. Ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter βίντεο με τη γνωστή δήλωση του εφοπλιστή: «Πέφτει η χούντα σε μερικούς μήνες».

Είναι προφανές, λοιπόν, πως το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα, τη στιγμή που σενάρια αναφέρουν ότι ετοιμάζονται κι άλλοι βουλευτές της συγκυβέρνησης να ακολουθήσουν τον δρόμο του Γιώργου Λαζαρίδη, με σκοπό να «ρίξουν» την κυβέρνηση και να οδηγήσουν τη χώρα σε πρόωρες εκλογές.

Πάντως, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του Βορρά δε θέλει να έχει καμία σχέση με τα παραπάνω σενάρια. Κι αυτό έσπευσε να ξεκαθαρίσει μέσω βασικού άρθρου της εφημερίδας «Έθνος».

Αυτό αναλυτικά αναφέρει:

«Η κυβερνητική πλειοψηφία είναι από χθες με μείον ένα βουλευτή. Βεβαίως η κυβέρνηση δεν πέφτει, ούτε κινδυνεύει με πτώση. Ακόμα και αν υπό την πίεση των ψηφοφόρων τους και άλλοι Βορειοελλαδίτες βουλευτές των ΑΝΕΛ ανεξαρτητοποιηθούν, κάτι για το οποίο δεν υπάρχει καμία σχετική πληροφορία ή υπόνοια, 2-3 βουλευτές εκτός κυβερνητικής πλειοψηφίας σήμερα είναι έτοιμοι να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση… Καμιά φορά τα σενάρια που φτιάχνει κάποιος στο μυαλό του τα πιστεύει…

Ο ΠΑΟΚ πήρε θέση για τα συλλαλητήρια, αλλά έως εκεί. Δεν είναι πολιτικό κόμμα ή οργανισμός για να τοποθετείται υπέρ ή κατά της Συμφωνίας. Τη βία την έχει καταδικάσει… Υπάρχει βεβαίως και ο Λαζαρίδης ΠΑΟΚτζής. Αλλά ως εδώ. Είναι βουλευτής και αποφασίζει με ποιον θα πάει και ποιον θα αφήσει.

Ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Ιβάν είναι κηδεμόνες του. Ούτε είναι «ιδιοκτήτες βουλευτών». Άρα; Ποια συνωμοσία για αποστασία; Και μάλιστα από τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη. Ανάμειξη νερού με λάδι δηλαδή. Και να ήθελαν οι συνωμότες να πετύχει, δεν θα το κατάφερναν να τα αναμείξουν…Ισχύουν και κάποιοι νόμοι της Φυσικής, παιδιά…».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags