Facebook Pixel Sportdog.gr | Τσίπρας: Μην ζητάμε κάλπες πάνω στα αποκαΐδια - Καταργείται η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
Life
| 2018-08-09 14:57:00

Τσίπρας: Μην ζητάμε κάλπες πάνω στα αποκαΐδια - Καταργείται η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Τσίπρας: Μην ζητάμε κάλπες πάνω στα αποκαΐδια - Καταργείται η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Τα χρέη της αναλαμβάνει η Εθνική Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτακτων Αναγκών.

Το νέο σχέδιο για την Πολιτική Προστασία ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. «Βαθύ τραύμα σε όσους έχουμε ευθύνη», χαρακτήρισε τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι ο πρωθυπουργός, στέλνοντας «μήνυμα» στην αντιπολίτευση: «Μην αναζητάμε κάλπες πάνω από τα αποκαΐδια».

«Ξέρω πολύ καλά τον καθένα από εσάς που έδωσε εκείνο το κρίσιμο βράδυ τη μάχη με τη φωτιά για τη σωτηρία συνανθρώπων μας και είμαι βέβαιος υπάρχει ένα βασανιστικό ερώτημα. Μήπως μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω και δεν το κάναμε. Οφείλουμε να σκύψουμε με θάρρος χωρίς υπεκφυγές, να εξετάσουμε σε βάθος τα πώς και τα γιατί. Με αδιάβλητες διαδικασίες και αδιάβλητα πρόσωπα. Και θα το κάνουμε», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

«Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο "όχι" στις απόπειρες να ενοχοποιηθούν εκείνοι που έδωσαν τη μάχη, που ήταν στη πρώτη γραμμή, που έζησαν την ανθρώπινη τραγωδία και τον ανθρώπινο πόνο», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ NEWPOST

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags