Facebook Pixel Σάββας Καλεντερίδης: Αποκάλυψη! Πως ο Ερντογάν πήγε να μας κοροϊδέψει με τις ευλογίες του Ισλάμ
Life
| 2021-04-22 00:29:00

Αποκάλυψη Καλεντερίδη! Πως ο Ερντογάν μας κοροϊδεύει με τις ευλογίες του Ισλάμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη Καλεντερίδη! Πως ο Ερντογάν μας κοροϊδεύει με τις ευλογίες του Ισλάμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάλυση που φωτίζει την πολιτική της Τουρκίας και του Ερντογάν.

Σάββας Καλεντερίδης: Αποκάλυψη! Πως ο Ερντογάν πήγε να μας κοροϊδέψει με τις ευλογίες του Ισλάμ. Επιτρέπεται από το Κοράνι στους μουσουλμάνους να λένε ψέμματα μέχρι αηδίας.

«Τακίγια» είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα των μουσουλμάνων και νόμος του Κορανίου που διδάσκεται στους πιστούς στα τζαμιά από τους ιμάμηδες. Τακίγια σημαίνει «σοφή περίσκεψη» ή «απόκρυψη» της θρησκευτικής ομολογίας ή των θρησκευτικών πεποιθήσεων όταν οι συνθήκες του περιβάλλοντος είναι δυσμενείς για τους μουσουλμάνους.

Αναμεμιγμένοι ως μειονότητα στον κόσμο των «απίστων», οι μουσουλμάνοι αποκρύπτουν το αληθινό τους ισλαμικό πρόσωπο και τούτο κατ’ αυτούς αποτελεί προσταγή του προφήτη τους. Τουτέστιν επιτρέπεται από το Κοράνι στους μουσουλμάνους να λένε ψέμματα μέχρι αηδίας, φτάνει με αυτό τον τρόπο να προστατεύουν την ζωή τους, την ιδεολογία τους (το Ισλάμ είναι και ιδεολογία), αλλά και τις εξτρεμιστικές πεποιθήσεις των συνοδοιπόρων τους και των ιδίων.

Με αφορμή αυτόν τον νόμο ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του Infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, μιλά στην εκπομπή Γεωπολιτικά Παίγνια με τον Δήμο Βερύκιο στον Alpha989Radio​ στις 17 Απριλίου 2021 για την πολιτική Ερντογάν, η οποία επηρεάζει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και βάζει φωτιά στην περιοχή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags