Facebook Pixel Σάββας Καλεντερίδης: "Ξύλο" στον Παπαδάκη! Καυγάς με δημοσιογράφους - Έξαλλος Καλεντερίδης για Σκόπια
Life
| 2021-06-23 11:17:00

"Ξύλο" στον Παπαδάκη! Καυγάς με δημοσιογράφους - Έξαλλος Καλεντερίδης για Σκόπια στο Euro

Sportdog Team
"Ξύλο" στον Παπαδάκη! Καυγάς με δημοσιογράφους - Έξαλλος Καλεντερίδης για Σκόπια στο Euro

Ο γεωπολιτικός αναλυτής σχολιάζει το διπλωματικό ζήτημα στο Euro 2020!

Σάββας Καλεντερίδης: Ο Ζόραν Ζάεφ προ μερικών ημερών είχε δηλώσει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι το πρόβλημα που ανέκυψε στο Euro με τη διπλή ονομασία της εθνικής ομάδας της χώρας του, θα φροντίσει ώστε να επιλυθεί.

Μάλιστα ανέφερε κάτι που είναι απολύτως σωστό: «Η Συμφωνία των Πρεσπών προβλέπει την τροποποίηση του ονόματος από δημόσιους οργανισμούς. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι ανεξάρτητη ένωση, αλλά η εθνική ομάδα είναι δημόσια οντότητα. Αρα πρέπει να ονομάζεται έτσι όπως συμφωνήθηκε στις Πρέσπες. Δηλαδή Βόρεια Μακεδονία».

Πέρασε μόλις ένα τριήμερο από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού των Σκοπίων στο ΑΠΕ και το αφήγημα άλλαξε. Στο twitter ο κ. Ζάεφ έγραψε φαρδιά πλατιά ότι βρίσκεται στο Αμστερνταμ και υποστηρίζει την εθνική ομάδα της Μακεδονίας!

Ο Σάββας Καλεντερίδης με αφορμή το διπλωματικό ζήτημα που ξέσπασε στο Euro 2020 σχολιάζει το θέμα κατακρίνοντας τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Είναι το χειρότερο διπλωματικό χαρτί. Είναι σαν να κάνουμε επίθεση στον εαυτό μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γεωπολιτικός αναλυτής

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags