Facebook Pixel Σάββας Καλεντερίδης: Η Ευρώπη προτιμά τον ακραίο ισλαμισμό του Ερντογάν
Life
| 2021-09-26 15:22:00

Η Ευρώπη προτιμά τον ταλιμπανισμό του Ερντογάν! Του στρώνει χαλί να αλώσει την ΕΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η Ευρώπη προτιμά τον ταλιμπανισμό του Ερντογάν! Του στρώνει χαλί να αλώσει την ΕΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Δύση συνεχίζει να κάνει τα ίδια λάθη. Χρησιμοποιεί ή συνεργάζεται με το πολιτικό Ισλάμ της Τουρκίας, δηλαδή με τον Ταγίπ Ερντογάν και το κόμμα του.

Σάββας Καλεντερίδης: Η Ευρώπη προτιμά τον ακραίο ισλαμισμό του Ερντογάν. Στρώνει χαλί για να αλώσει την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Την κρίση στο Αφγανιστάν και τον ακραίο ισλαμισμό που προωθείται από την πολιτική του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της Τουρκίας ανέλυσε ο Σάββας Καλεντερίδης.

Η Δύση συνεχίζει να κάνει τα ίδια λάθη. Χρησιμοποιεί ή συνεργάζεται με το πολιτικό Ισλάμ της Τουρκίας, δηλαδή με τον Ταγίπ Ερντογάν και το κόμμα του. Οι τουρκικές υπηρεσίες έχουν «διαβάσει» καλά το δικαιικό σύστημα των χωρών της Ευρώπης. Κινούνται στα όρια της νομιμότητας και της παρανομίας.

Η Ευρώπη, αν δεν αφυπνιστεί, θα διαπιστώσει ότι έχει αλωθεί από το πολιτικό ριζοσπαστικό Ισλάμ και από τον τουρκικό ισλαμικό και εθνικιστικό ρατσισμό.

Η Ευρώπη αρνείται να δει ότι η Τουρκία ήταν και παραμένει ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του Ισλαμικού Κράτους και ο βασικός συνεργάτης της Αλ Κάιντα – Αλ Νούσρα. Η Ευρώπη αλλά και η Ελλάδα καλείται να επιλέξει.

Αν θέλουμε ειρήνη στην Ευρώπη, πρέπει πρώτα να εξασφαλιστεί ειρήνη και αρμονική συμβίωση των λαών στην Ανατολία, τη Μεσοποταμία και τη Μέση Ανατολή.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του Infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή ΖΟΟΜ στις 25 Σεπτεμβρίου 2021.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags