Facebook Pixel Εξοπλισμοί: Πυροδοτεί σύγκρουση η Τουρκία
Life
| 2021-10-04 22:59:00

Πυροδοτεί σύγκρουση η Τουρκία στην Αν.Μεσόγειο! Ασκεί μπούλινγκ σε Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ

Sportdog Team
Πυροδοτεί σύγκρουση η Τουρκία στην Αν.Μεσόγειο! Ασκεί μπούλινγκ σε Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ

Η Άγκυρα κάθε φορά που επιθυμεί να βάλει «φωτιά» στην ανατολική Μεσόγειο, θεωρεί προνομιακή περιοχή την Κυπριακή ΑΟΖ.

Εξοπλισμοί: Απειλές, εκνευρισμός, εμπρηστικές δηλώσεις και «bullying» στο Nautical Geo από την πρώτη στιγμή που επιχείρησε έρευνα μέσα στην Κυπριακή ΑΟΖ συνθέτουν τα τελευταία 24ωρα το «πολεμικό» σκηνικό που επιθυμεί να στήσει εκ νέου η Άγκυρα στην ανατολική Μεσόγειο.

Απειλές, εκνευρισμός, εμπρηστικές δηλώσεις και «bullying» στο Nautical Geo από την πρώτη στιγμή που επιχείρησε έρευνα μέσα στην Κυπριακή ΑΟΖ συνθέτουν τα τελευταία 24ωρα το «πολεμικό» σκηνικό που επιθυμεί να στήσει εκ νέου η Άγκυρα στην ανατολική Μεσόγειο.

H Ελληνο-Γαλλικη αμυντική συμφωνία όχι απλά εκνεύρισε τους γείτονες αλλά όπως φαίνεται κρύβεται πίσω από την απόφασή τους να ανεβάσουν το «θερμόμετρο» της έντασης «στοχοποιώντας» τόσο τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου όσο και την ΑΟΖ Ελλάδας και Κύπρου. Ειδικά με δεδομένο ότι θεωρούν την Κυπριακή ΑΟΖ ως το «μαλακό υπογάστριο» του άξονα Αθήνας-Λευκωσίας η αποστολή του Γαλλικών συμφερόντων ερευνητικού Nautical Geo νοτιοδυτικά της Μεγαλονήσου τους έδωσε την ευκαιρία να κάνουν για μια ακόμη φορά επίδειξη ισχύος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Newpost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags