Facebook Pixel Σάββας Καλεντερίδης: Απεγνωσμένη κραυγή της ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου ο Κατσίφας!
Life
| 2021-10-18 04:33:00

Απεγνωσμένη κραυγή της ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου ο Κατσίφας!

Sportdog Team
Απεγνωσμένη κραυγή της ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου ο Κατσίφας!

Την εκδοχή αυτοκτονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που περιλαμβάνεται σε πρόταση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Αργυροκάστρου, καυτηρίασε ο Σάββας Καλεντερίδης.

Σάββας Καλεντερίδης: Απεγνωσμένη κραυγή της ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου ο Κωνσταντίνος Κατσίφας! Πρέπει να τοποθετηθεί στο πάνθεον των Ελλήνων ηρώων. Να πάψουν κάποιοι κύκλοι να ασχημονούν στη μνήμη του.

Την εκδοχή αυτοκτονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που περιλαμβάνεται σε πρόταση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Αργυροκάστρου, καυτηρίασε ο Σάββας Καλεντερίδης.

Ο Κατσίφας ήταν η απεγνωσμένη κραυγή της ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου που υφίσταται έναν αργό θάνατο, τον αργό εξαλβανισμό και εσχάτως και τον εκτουρκισμό. Η Τουρκία απλώνει τα δίχτυα της στις περιοχές της ελληνικής μειονότητας. Με τρόπους ήπιας ισχύος με στόχο τον αφελληνισμό της περιοχής.

Ο Κατσίφας έβλεπε, ότι ο ελληνισμός της περιοχής φθίνει βοηθούσε εθελοντικά! Έπρεπε οι Έλληνες να πάρουμε το μήνυμα και να το δώσουμε στην ελληνική κυβέρνηση για το τι ακριβώς συμβαίνει στην Αλβανία.

Αυτό που συνέβη με τον Κατσίφα πρέπει να συνεγείρει την ελληνική διπλωματία, την κυβέρνηση και την κοινωνία. Η Αλβανία βάλλει κατά της Ελλάδας και κατά του ελληνισμού της Βορείας Ηπείρου. Είμαι οπαδός συνομοσπονδίας Ιταλίας, Αλβανίας και Ελλάδας. Το έχουμε δοκιμάσει και πέτυχε. Κλείνουμε την πόρτα σε άλλες δυνάμεις, είτε στην Τουρκία είτε στην Γερμανία. Η Αλβανία ισχυροποιείται έτσι.

Άρα δεν είμαι εναντίον της Αλβανίας. Δεν είμαστε όμως και αγαθοί. Η Ελλάδα πρέπει να αναζητήσει έντιμη σχέση με την Αλβανία. Ο Ράμα δουλεύει τους Έλληνες και την Ελλάδα. Κάναμε τη χάρη στην Αλβανία και τους βάλαμε στο ΝΑΤΟ. Μας εξαπάτησαν με τη συμφωνία της οριοθέτησης. Τώρα που μας δίνεται ευκαιρία να ρυθμίσουμε την πορεία της Αλβανίας στην είσοδό της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, να βρούμε τρόπο και να κάνουμε έναν καλό λογαριασμό με τους Αλβανούς.

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δικαιούται να μπει στο πάνθεον των Ελλήνων ηρώων! Είναι ένας σύγχρονος ήρωας και να πάψουν κάποιοι κύκλοι στην Ελλάδα να ασχημονούν στη μνήμη αυτού του παιδιού που έπεσε τυλιγμένος με την ελληνική σημαία!

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος και επικεφαλής του Infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή ZOOM στις 16 Οκτωβρίου 2021.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags