Facebook Pixel Sportdog.gr | Αεροναυτική βάση εξυπηρετεί ελληνικά συμφέροντα
Life
| 2021-10-28 02:31:00

Αεροναυτική βάση εξυπηρετεί ελληνικά συμφέροντα

Sportdog Team
Αεροναυτική βάση εξυπηρετεί ελληνικά συμφέροντα

Γαλλική παρουσία στα νησιά!

Στην επόμενη μέρα μετά την υπογραφή των συμφωνιών με Γαλλία και ΗΠΑ αναφέρθηκε ο Βασίλειος Μαρτζούκος.

Πρέπει να χτίσουμε πάνω στις αμυντικές συμφωνίες. Δεν χρειάζεται ενθουσιασμός αλλά προσεκτικός σχεδιασμός τονίζει ο Ναύαρχος ε.α Βασίλης Μαρτζούκος Ο Ναύαρχος τονίζει ότι παρατηρείται τόσο υπέρμετρος ενθουσιασμός στην Ελληνική κοινωνία όσο και απαξίωση των συμφωνιών που και οι δύο προσεγγίσεις είναι λάθος.

Ο Ναύαρχος τονίζει ότι οι συμφωνίες με ΗΠΑ και Γαλλία είναι μόνο η αρχή και δεν θα πρέπει η Ελληνική κυβέρνηση να βιαστεί αλλά να χτίσει πάνω σε αυτές τις συμφωνίες αναφέροντας παραδείγματα από την Γαλλογερμανική αντίστοιχη συμφωνία Επίσης ο Ναύαρχος μιλάει για τις δύο βασικές προτεραιότητες της Ελληνικής διπλωματίας, το Τουρκολιβυκό μνημόνιο και το Κυπριακό και τονίζει την ανάγκη να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί μια στρατηγική Ο Ναύαρχος τονίζει ότι η Ελλάδα βιάστηκε να εγκαταλείψει των χάρτη της Σεβίλλης, για την ΑΟΖ και παράλληλα πρέπει να γίνει σαφές στη διεθνή κοινότητα ότι η αποστρατιωτικοποίηση νησιών δεν θα γίνει ποτέ και αναφέρει χαρακτηριστικά γιατί.

Ο αντιναύαρχος ε.α., Βασίλειος Μαρτζούκος, στην εκπομπή «Ο Εξαρχείων» στα ParapolitikaFM. Συντονιστείτε στις 16:15 στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags