Facebook Pixel Σάββας Καλεντερίδης: Κίνηση που ισούται με Capital Controls στην Τουρκία
Life
| 2021-12-18 22:00:00

Σούπερ ανάλυση Σάββα Καλεντερίδη στον Τάκη Χατζή! Κίνηση που ισούται με Capital Controls (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σούπερ ανάλυση Σάββα Καλεντερίδη στον Τάκη Χατζή! Κίνηση που ισούται με Capital Controls (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατάρρευση σε συγκεκριμένου τομείς της τουρκικής οικονομίας.

Σάββας Καλεντερίδης: Κατάρρευση σε συγκεκριμένου τομείς της τουρκικής οικονομίας. Κίνηση που ισούται με Capital Controls στην Τουρκία. Ξηλώνεται το καθεστώς Ερντογάν και θα εγκατασταθεί ένα καθεστώς κεμαλικών και εξελιγμένων Γκρίζων Λύκων.

Την πτώση στην ισοτιμία της τουρκικής λίρας με το δολάριο και το ευρώ ανέλυσε ο Σάββας Καλεντερίδης.

Ο Τούρκος πολίτης όταν αγοράζει, αγοράζει με τιμές δολαρίου. Ο ίδιος ο Ερντογάν πληρώνει με ρήτρα δολαρίου. Κατάρρευση σε συγκεκριμένου τομείς της τουρκικής οικονομίας. Η Τουρκία έχει ισχυρή αστική τάξη που δεν πλήττεται. Δεν βγαίνει η εξίσωση με νίκη Ερντογάν στις εκλογές.

Θα προσφύγει στο ΔΝΤ; Έδωσε εντολή στους μεγάλους επιχειρηματίες που έχει ευνοήσει, να χαλάσουν από 100 εκατ.δολάρια ο καθένας για να συγκρατηθεί η πτώση του τουρκικού νομίσματος. Τα Panama Papers έχουν 400 Τούρκους επιχειρηματίες που έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό από δουλειές στο δημόσιο.

Επίσης έδωσε εντολή στους Τούρκους πολίτες να χαλάσουν τα δολάρια τους σε τουρκικές λίρες. Επίσης αρμόδιος φορέας της Κεντρικής Τράπεζα ανακοίνωσε, ότι θα υποστεί κυρώσεις όποιος κάνει τις λίρες του δολάρια. Αυτό ισούται με Capital Controls.

Κρυφός δανεισμός με Κατάρ με απεχθείς όρους, ένα δολάριο προς 24 λίρες!

Ξηλώνεται το καθεστώς Ερντογάν και θα εγκατασταθεί ένα καθεστώς κεμαλικών και εξελιγμένων Γκρίζων Λύκων.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή «Ραντάρ», του διευθυντή του Alpha989Radio, Τάκη Χατζή στις 17 Δεκεμβρίου 2021.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags