Facebook Pixel Sportdog.gr | Κόλπο γκρόσο από Ερντογάν για να κερδίσει τις εκλογές!
Life
| 2022-01-17 02:31:00

Κόλπο γκρόσο από Ερντογάν για να κερδίσει τις εκλογές!

Sportdog Team
Κόλπο γκρόσο από Ερντογάν για να κερδίσει τις εκλογές!

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι είναι σχεδόν αδύνατον να κερδίσει τις εκλογές του 2023.

Σε αδιέξοδο ο Ερντογάν! Πολιτικά παιχνίδια. Μόνη ελπίδα οι ψήφοι των Κούρδων. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι είναι σχεδόν αδύνατον να κερδίσει τις εκλογές του 2023.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με άρθρο του Φεχμί Κορού με τίτλο «Έχουμε κολλήσει ανάμεσα στον άξονα Ιμραλί-Ανδριανούπολης-Κανδηλίου... Θα περιμένουμε τον πιο μεγάλο λογαριασμό», ο Ερντογάν αναζητεί διέξοδο διεκδικώντας την ψήφο των Κούρδων.

Ο Φεχμί Κορού είναι Τούρκος δημοσιογράφος και αρθρογράφος. Υπηρέτησε ως σύμβουλος στον Κρατικό Οργανισμό Προγραμματισμού (1985–1986).

Διετέλεσε εκδότης της καθημερινής Milli Gazete (1984) και εργάστηκε στην καθημερινή Zaman από την ίδρυσή της (1986), αρχικά ως αρχισυντάκτης (1986–1987) στη συνέχεια ως αρχισυντάκτης καθώς και ως επικεφαλής του γραφείου της Άγκυρας (1995– 1998). Έγραψε για το «Turkish Daily News» (1999–2000) και το «The New Anatolian» (2006). Και οι δύο είναι αγγλόφωνες καθημερινές.

Στη συνέχεια εντάχθηκε στη Yeni Şafak την εφημερίδα που αποτελεί το μεγαλύτερο επικοινωνιακό όργανο του Ερντογάν ως επικεφαλής του Γραφείου της Άγκυρας (1999) και ήταν επίσης βασικός αρθρογράφος της μέχρι το 2010. Αργότερα εντάχθηκε στη Star (2011–2014).

Διετέλεσε επίσης αρθρογράφος στην Haberturk (2014–2016), αλλά τακτικός σχολιαστής στην τουρκική τηλεόραση. Είναι συγγραφέας και διατηρεί δικό του προσωπικό ιστολόγιο, απ' όπου αντλήθηκε το εν λόγω κείμενο, το οποίο μετέφρασε ο Σάββας Καλεντερίδης και θα σας το παρουσιάσουμε εντός ολίγου.

Το σημείο του βιογραφικού του αρθρογράφου που τράβηξε την προσοχή μας, είναι, ότι ο αδελφός του αρθρογράφου, Νατζί Κορού, το παρελθόν υπηρέτησε ως Πρέσβης της Τουρκίας στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, ενώ σήμερα είναι Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας. Άρα έχει δυνατή πληροφόρηση και αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στην άποψή του.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης χαρακτηρίζει τον Φεχμί Κορού ισλαμιστή δημοσιογράφο, που για ένα διάστημα ήταν υμνητής του Ερντογάν και υποστηρικτής του ΑΚΡ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags