Στο ΟΑΚΑ με τους γιους του ο Τσίπρας για να δει το...
Έδωσε το παρών στο γήπεδο συντροφιά με τους δύο γιους του.
Σάββας Καλεντερίδης: Εδώ δώστε σημασία! Ο Ερντογάν ετοιμάζει νέο πόλεμο για να κερδίσει τις εκλογές. Μόνο η στρατιωτική ισχύς σε καθιστά ισχυρό στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Τις προσπάθειες της Τουρκίας για εξομάλυνση των σχέσεων με την Αρμενία ανέλυσε ο Σάββας Καλεντερίδης, ο οποίος αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από τις συγκριμένες κινήσεις. Το άρθρο του Γιαβούζ Μπαϊντάρ ρίχνει φως στις προθέσεις της Τουρκίας. Ιστορία συνεχόμενων ρήξεων με τις γύρω χώρες. Αν η Ρωσία θεωρήσει, ότι ένας πόλεμος της Τουρκίας με την Αρμενία θα βοηθήσει τον Ερντογάν να κερδίσει τις εκλογές, τότε θα αφήσει να γίνει ο πόλεμος.
Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στις 14 Ιανουαρίου 2022.
Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr
Έδωσε το παρών στο γήπεδο συντροφιά με τους δύο γιους του.
Sportdog TeamΑν επηρέασε ανθρώπους τότε μπορεί να κάνει ευκολότερη τη δουλειά στο ελληνικό...
Sportdog TeamΠώς βλέπουν οι ΗΠΑ τη στάση της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία
Sportdog TeamΗ επίσκεψη του πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και η...
Sportdog TeamΑποτελέσματα αναμένει ο καθηγητής Γεωπολιτκής σχολιάζοντας το θέμα.
Sportdog TeamΤην ερχόμενη Δευτέρα φτάνει στην Αθήνα το κλιμάκιο της Αμερικανικής κυβέρνησης...
Sportdog TeamΣε κρίσιμες εκλογικές περιφέρειες έγιναν και δημοσκοπήσεις ως προς το πόσο...
Sportdog Team