Facebook Pixel Sportdog.gr | Η κίνηση των Αμερικανών που έκαναν έξαλλους τους Ρώσους! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-01-24 02:31:00

Η κίνηση των Αμερικανών που έκαναν έξαλλους τους Ρώσους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η κίνηση των Αμερικανών που έκαναν έξαλλους τους Ρώσους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ΗΠΑ στέλνουν όπλα στην Ουκρανία και η Ρωσία έχει αρχίσει να περικυκλώνει τη χώρα.

Η κίνηση των Αμερικανών που έκαναν έξαλλους τους Ρώσους! Οι ΗΠΑ στέλνουν όπλα στην Ουκρανία και η Ρωσία έχει αρχίσει να περικυκλώνει τη χώρα.

Δείτε το βίντεο:

Το ρεπορτάζ

Πραγματοποιήθηκαν στην Ουκρανία οι πρώτες παραδόσεις αμυντικού υλικού από τις ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε η πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πρόκειται για το πρώτο φορτίο του πακέτου στήριξης ασφάλειας των ΗΠΑ προς το Κίεβο αξίας 200 εκατ. Δολαρίων.

Σύμφωνα με το Reuters, η παράδοση ακολούθησε την επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν στο Κίεβο αυτή την εβδομάδα, εν μέσω ανησυχιών του Κιέβου και των δυτικών συμμάχων του για τους δεκάδες χιλιάδες Ρώσους στρατιώτες που έχουν συγκεντρωθεί στα σύνορα με την Ουκρανία.

"Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν να παρέχουν αυτή τη βοήθεια για να στηρίξουν τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας στη συνεχιζόμενη προσπάθειά τους να υπερασπιστούν την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας από τη ρωσική επίθεση", ανέφερε η πρεσβεία.

Ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας ευχαρίστησε τις Ηνωμένες Πολιτείες για τη βοήθεια.

Την ίδια ώρα, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, έστειλε αντιαεροπορικά συστήματα S-400 στη Λευκορωσία στο πλαίσιο των κοινών ασκήσεων που θα πραγματοποιήσουν οι δύο χώρες από τις 10 έως τις 20 Φεβρουαρίου, με την ονομασία United Resolve (Ενωμένη Αποφασιστικότητα).

Ρωσικά ΜΜΕ δημοσιεύουν βίντεο από τη μεταφορά των S-400, την ώρα που η Μόσχα κάνει επίδειξη δύναμης στη Δύση εν μέσω της κρίσης στο Ουκρανικό, ανακοινώνοντας και ασκήσεις του ρωσικού Ναυτικού, ακόμα και στη Μεσόγειο.

Παράλληλα, Εσθονία, Λετονία και Λιθουανία, που είναι μέλη του ΝΑΤΟ, θα στείλουν στην Ουκρανία αμερικανικούς αντιαρματικούς και αντιαεροπορικούς πυραύλους, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν τα υπουργεία Άμυνας των τριών χωρών της Βαλτικής.

Το σίγουρο είναι, ότι όλοι οι πολίτες αυτού του πλανήτη, παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις σε αυτό το τεράστιο ζήτημα, το οποίο σύμφωνα με αναλυτές, απειλεί την παγκόσμια ειρήνη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags