Facebook Pixel Κωνσταντίνος Γρίβας: Πρέπει να φτάσουμε στα 40 Rafale
Life
| 2022-02-18 02:31:00

Απίστευτη πρόταση καθηγητή για εξοπλισμούς! Πρέπει να πάρουμε 40 Rafale

Sportdog Team
Απίστευτη πρόταση καθηγητή για εξοπλισμούς! Πρέπει να πάρουμε 40 Rafale

Είναι μία απίστευτη πλατφόρμα με χαρακτηριστικά ημι-stealth.

Κωνσταντίνος Γρίβας: Πρέπει να φτάσουμε στα 40 Rafale, ίσως και παραπάνω. Είναι μία απίστευτη πλατφόρμα με χαρακτηριστικά ημι-stealth.

Για την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα εξοπλιστικά και τη στάση της αντιπολίτευσης σχολίασε ο Κωνσταντίνος Γρίβας. Ο καθηγητής εξήγησε τις τεράστιες δυνατότητες των γαλλικών Rafale και γιατί πρέπει να αποκτηθούν περισσότερα μαχητικά αεροσκάφη. Ο καθηγητής Γεωπολιτικής και Σύγχρονων Στρατιωτικών Τεχνολογιών, διευθυντής του Τομέα Θεωρίας και Ανάλυσης Πολέμου στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, Κωνσταντίνος Γρίβας, στην εκπομπή «Ο Εξαρχείων» στον Παραπολιτικά FM στις 15 Φεβρουαρίου 2022.

Τις προσπάθειες Ερντογάν για προσέγγιση χωρών απέναντι τις οποίες είχε εχθρική στάση, όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με τα οποία υπέγραψε 13 συμφωνίες σχολίασε ο Σάββας Καλεντερίδης στην εκπομπή ZOOM. Η αλλαγή πολιτικής της Τουρκίας γίνεται για αραβικά πετροδόλαρα.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή ZOOM, στις 16 Φεβρουαρίου 2022.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags