Facebook Pixel Σάββας Καλεντερίδης: Επίθεση στην Τουρκία - «Θα σας φάνε τα μαύρα ψάρια & το αλμυρό νερό»
Life
| 2022-06-11 18:47:00

Ευθεία επίθεση στους Τούρκους από Καλεντερίδη! «Θα σας φάνε τα μαύρα ψάρια & το αλμυρό νερό»

Sportdog Team
Ευθεία επίθεση στους Τούρκους από Καλεντερίδη! «Θα σας φάνε τα μαύρα ψάρια & το αλμυρό νερό»

Ο γεωστρατηγικός αναλυτής θυμήθηκε μία δήλωση του Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος είχε παρακολουθήσει άσκηση στη Λέσβο και είχε πει σε ποιο μέρος θα βυθίσουμε τους Τούρκους.

Σάββας Καλεντερίδης: Η ατάκα του στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου ως απάντηση στην απειλή του εκπροσώπου του ΑΚP, Ομέρ Τσελίκ, έδωσε έμπνευση στον Σάββα Καλεντερίδη, ο οποίος επανέλαβε στην εκπομπή ZOOM: «Θα σας φάνε τα μαύρα ψάρια και το αλμυρό νερό!»

Ο γεωστρατηγικός αναλυτής θυμήθηκε μία δήλωση του Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος είχε παρακολουθήσει άσκηση στη Λέσβο και είχε πει σε ποιο μέρος θα βυθίσουμε τους Τούρκους και υποστήριξε, ότι οι απειλές Ερντογάν είναι για τον κάλαθο των αχρήστων.

Παράλληλα υπογράμμισε, ότι το ελληνικό ΥΠΕΞ πρέπει να ενημερώσει τις συμμαχικές χώρες που συμμετείχαν στην άσκηση EFES 2022.

Δείτε την παρέμβασή του:

Την εξέλιξη που αφορά τα δύο ελληνικά δεξαμενόπλοια που κατέλαβαν οι “Φρουροί της Επανάστασης” με την ακύρωση της απόφασης κατάσχεσης ιρανικού πετρελαίου του πλοίου “Lana” και την παρουσία ξένων δυνάμεων που είναι σύμμαχοι με την Ελλάδα στην άσκηση “Efes 2022”, στην οποία ο Ερντογάν έδειξε, ότι έπαθε πολιτική παράνοια σχολίασε στην εκπομπή ZOOM ο Σάββας Καλεντερίδης.

O στρατηγικός αναλυτής ως προς το πρώτο ζήτημα υπογράμμισε, ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να «φτιάχνει» νέους εχθρούς. Έτσι και αλλιώς έχουμε που έχουμε έναν προαιώνιο που μας δείχνει σε όλα τα επίπεδα, ότι επιθυμεί να πάρει (αρχικά) το μισό Αιγαίο, να καταλάβει νησιά και άλλα επεκτακτικά σχέδια αναβίωσης της οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Η άσκηση Efes 2022 και οι απειλές Ερντογάν, ο οποίος έχει πάθει πολιτική... παράνοια, έκαναν τον επικεφαλής της ιστοσελίδας www.infognomonpolitics.gr να έρθει εκτός εαυτού. Γιατί πρόκειται ξεκάθαρα, για μία άσκηση κατάληψης ελληνικών νησιών. Και αντιπροτείνει ο συγγραφέας: «Η Ελλάδα να κάνει άσκηση κατάληψης της Ανατολικής Θράκης» ώστε να... κόψουμε αντιδράσεις από συμμάχους και τους Τούρκους...

Στο τέλος στέλνει το μήνυμα: «Πλάκα τέλος! Το Αιγαίο δεν είναι ανυπεράσπιστο».

Δείτε την παρέμβαση του Σάββα Καλεντερίδη στην εκπομπή ZOOM:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags