Facebook Pixel Θανάσης Κατερινόπουλος - Εκλογές: Βόμβα για τον Κατερινόπουλο - Κατεβαίνει στις εκλογές με μεγάλο κομμά - Ήδη... σαρώνει στα γκάλοπ!
Life
| 2022-07-20 09:00:00

Βόμβα για τον Κατερινόπουλο - Κατεβαίνει στις εκλογές με μεγάλο κομμά - Ήδη... σαρώνει στα γκάλοπ!

Sportdog Team
Βόμβα για τον Κατερινόπουλο - Κατεβαίνει στις εκλογές με μεγάλο κομμά - Ήδη... σαρώνει στα γκάλοπ!

Ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα, ενώ πριν λίγες ημέρες με άρθρο του σε εφημερίδα αποκάλυψε και τη μεγάλη συμφωνία που έκανε με τον αρχηγό του κόμματος.
 

Με ενθουσιασμό γίνεται δεκτός στις γειτονιές της δυτικής Αθήνας ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, που θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στον δυτικό τομέα, όπως διαβάσαμε στο newsbreak.gr, ενώ πλέον την είδηση επιβεβαιώνει και ο ίδιος.

Μαζί του ο Ανδρούλακης έκανε δυνατό εκλογικό deal. Τους έχουν ζώσει τα φίδια τους υπόλοιπους υποψηφίους, καθώς ο «Ηρακλής Πουαρό των δυτικών προαστίων»... θερίζει στο διάβα του.

Ο Αιτωλοακαρνάνας Θανάσης Κατερινόπουλος, που κυνήγησε με μεγάλη επιτυχία το έγκλημα και είναι συγχρόνως επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, δεν αφήνει γειτονιά για γειτονιά σε Περιστέρι, Ιλιον, Αιγάλεω, Αγίους Αναργύρους – Καματερό, Πετρούπολη, Χαϊδάρι και Αγία Βαρβάρα. Οπου τον βλέπουν, τον… λατρεύουν. Εμπαινε, ταξίαρχε… Θλίψη στα στέκια των άλλων!

Θανάσης Κατερινόπουλος: Το…λεφτόδεντρο ξεράθηκε πλέον!

Του Θανάση Κατερινόπουλου, Ταξίαρχου ε.α.

Την εβδομάδα που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη για την αντιμετώπιση του αυξημένου κόστους διαβίωσης εξαιτίας των ανατιμήσεων στην ενέργεια, του αυξημένου πληθωρισμού και των υψηλών δαπανών στέγασης.

Είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει ελληνικό νοικοκυριό που να μην «αναστενάζει» από την ακρίβεια. Μια απλή επίσκεψη στο super market μπορεί να επιβεβαιώσει την κατάσταση!

Νίκος Ανδρουλάκης και οι ομιλητές Φίλιππος Σαχινίδης, Ηλίας Κικίλιας και Χάρης Δούκας με τρόπο μεστό περιέγραψαν την κατάσταση των ελληνικών νοικοκυριών και των νέων ανθρώπων:

Η χώρα μας έχει τον 5ο υψηλότερο πληθωρισμό στην Ευρωζώνη, 12% – 3,4μονάδες πάνω από τον μέσο όρο. Αναλογικά με τα εισοδήματα, έχουμε την ακριβότερη βενζίνη, καθώς για 60 λίτρα οι Έλληνες ξοδεύουν το 5,58% του μισθού τους, το μεγαλύτερο ποσοστό μεταξύ όλων των χωρών του ΟΟΣΑ. Οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος παραμένουν στα ύψη. Η κυβέρνηση κατήργησε τη ρήτρα αναπροσαρμογής, ενσωματώνοντας τις επιπλέον χρεώσεις στις τιμές της κιλοβατώρας. Ούτε μία εβδομάδα αφού άρχισε να εφαρμόζεται το νέο αυτό σύστημα, η κυβέρνηση παραβιάζει το νόμο που η ίδια πρότεινε και ψήφισε.

Η κυβέρνηση αρνείται να μειώσει τους έμμεσους φόρους στα αγαθά πρώτης ανάγκης και τα καύσιμα ώστε να δώσει ανάσα στους πολίτες. Αφού προχώρησε στη δεύτερη μεγαλύτερη δημοσιονομική επέκταση κατά τη διάρκεια της πανδημίας, που δεν έφερε όμως τα αντίστοιχα αποτελέσματα όπως σε άλλες χώρες, καθώς ανακτήσαμε το χαμένο ΑΕΠ αργότερα από την πλειονότητα των ευρωπαϊκών κρατών. Αφού μείωσε τις φορολογικές επιβαρύνσεις στη μεγάλη ακίνητη περιουσία, υπερβαίνοντας μάλιστα την προϋπολογιζόμενη μείωση. Αφού μείωσε το φόρο στα μερίσματα και αύξησε το αφορολόγητο στις γονικές παροχές μέχρι το εξωφρενικό ποσό των 4,8 εκατομμυρίων ευρώ ανά δικαιούχο, ξαφνικά το λεφτόδεντρο του κ. Μητσοτάκη ξεράθηκε. Προφανώς με δική του δημοσιονομική ευθύνη.

Αναρωτιέμαι…  Ποιον εξυπηρετούν αυτές οι πολιτικές.

Μια μέση ελληνική οικογένεια το πιθανότερο είναι να μην πάει καν διακοπές.

Μια μέση ελληνική οικογένεια ολοένα και μειώνει την κατανάλωση σε αγαθά και υπηρεσίες. Το λέω καθημερινά στις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας όπου βρίσκομαι: χρειάζεται αλλαγή πολιτικής. Πολιτικής που θα υπερασπιστεί τη μεσαία τάξη και όχι τα μεγάλα συμφέροντα!

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags