Facebook Pixel Πρόταση Καλεντερίδη! Να ρωτήσετε τους Έλληνες “θέλετε να αυτοκτονήσουμε ως έθνος” (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-08-08 12:17:00

Πρόταση Καλεντερίδη! Να ρωτήσετε τους Έλληνες “θέλετε να αυτοκτονήσουμε ως έθνος” (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γεωπόλδου
Πρόταση Καλεντερίδη! Να ρωτήσετε τους Έλληνες “θέλετε να αυτοκτονήσουμε ως έθνος” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο στρατηγικός αναλυτής μίλησε για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα.

Πολύ σοβαρά ζητήματα ανέπτυξη στην εκπομπή Zoom της Κυριακής (7/8) ο Σάββας Καλεντερίδης. Ο στρατηγικός αναλυτής μίλησε για το μεταναστευτικό, την κλιματική αλλαγή και την επισιτιστική κρίση, τονίζοντας πως δεν πιστεύει σε θεωρίες συνωμοσίας. Παρατηρεί όμως, πως όλα δείχνουν, ότι υπάρχει πρόβλημα στο περιβάλλον, το οποίο γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης, υπάρχει συν τοις άλλοις το ιστορικό παράδειγμα χωρών που δέχτηκαν πληθυσμούς αλλοεθνείς και έγιναν ένα μωσαϊκό διαφορετικών λαών και πολιτισμών, κάτι που τείνει να γίνει η Ελλάδα.

Ο επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, δεν κατέκρινε μία τέτοια εξέλιξη. Ωστόσο πρότεινε, ότι αν υπάρχει σχέδιο, τουλάχιστον να ερωτηθούν οι Έλληνες. «Να γίνει δημοσκόπηση στην Ελλάδα και να απαντήσουν οι πολίτες! Θέλετε να αυτοκτονήσουμε ως έθνος;», αναρωτήθηκε και στη συνέχεια καταπιάστηκε με το την ανατίναξη ολόκληρου τουρκικού στρατοπέδου από τους Κούρδους.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε μία ακόμα γενοκτονία που διέπραξαν οι Τούρκοι! Ο λόγος για αυτήν των Ασσυρίων, κοινότητα των οποίων έχουμε στην Ελλάδα, η οποία μάλιστα μιλά αραμαϊκά, τη γλώσσα που μιλούσε ο Χριστός.

Στο τέλος έστειλε ένα μήνυμα με αφορμή των θέμα των ημερών, δηλαδή το σκάνδαλο με τις υποκλοπές, το οποίο είχε αναλύσει  και σε προηγούμενη εκπομπή, καθώς άπτεται της ιδιότητάς του, ως στέλεχος της ΕΥΠ που το 1999 αποκαλύφθηκε η ιδιότητά του εξαιτίας της "υπόθεσης Αμπντουλάχ Οτζαλάν": «Λύστε το πρόβλημα με τον καλύτερο τρόπο για τα εθνικά μας συμφέροντα!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags