Facebook Pixel Όλα στο φως από Καλεντερίδη! Τουρκάλα δημοσιογράφος κατηγορεί Ερντογάν-Αλίεφ για γενοκτονία (Vid)
Life
| 2022-09-21 11:53:00

Όλα στο φως από Καλεντερίδη! Τουρκάλα δημοσιογράφος κατηγορεί Ερντογάν-Αλίεφ για γενοκτονία (Vid)

του Γεωπόλδου
Όλα στο φως από Καλεντερίδη! Τουρκάλα δημοσιογράφος κατηγορεί Ερντογάν-Αλίεφ για γενοκτονία (Vid)

Συγκλονιστικό άρθρο της Τουρκάλας δημοσιογράφου, Ουζάι Μπουλούτ για τις γενοκοτονικές πολιτικές Τουρκίας-Αζερμπαϊτζάν εναντίον Ελλάδας-Κύπρου-Αρμενίας-Συρίας-Ιράκ.

Όλα στο φως από Σάββα Καλεντερίδη! Ο στρατηγικός αναλυτής σχολίασε την είδηση, ότι ο Ερντογάν θα εγκαινιάσει το νέο παράνομο αεροδρόμιο στα Κατεχόμενα τις 15 Νοεμβρίου και τις φήμες για απ’ ευθείας πτήσεις από Ρωσία, η οποία δήλωσε, ότι αν η Τουρκία θέλει να γίνει μέλος στον Οργανισμό Συνεργασίας της Σαγκάης, πρέπει να παραιτηθεί από το ΝΑΤΟ.

Παράλληλα σχολίασε ζητήματα που αφορούν ζητήματα εθνικής ασφάλειας και άμυνας, όπως την παρουσία του αεροπλανοφόρου «Anadolu», που θα το χρησιμοποιεί η Τουρκία ως μια κινούμενη νήσο στο Αιγαίο, αλλά και την έξοδο του «Oruc Reis» στην Ανατολική Μεσόγειο. Στη συνέχεια μετέφερε την αποκάλυψη, ότι ο Ερντογάν έχει πλαστό πτυχίο, ανέλυσε τα μέτωπα στην Ουκρανία και στο τέλος μίλησε για την επίθεση του Αζερμπαϊτζάν στην Αρμενία. Εκεί ήταν όλο το ζουμί της εκπομπής.

Ο επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, ανέγνωσε συγκλονιστικό άρθρο της Τουρκάλας δημοσιογράφου, Ουζάι Μπουλούτ για τις γενοκοτονικές πολιτικές Τουρκίας-Αζερμπαϊτζάν εναντίον Ελλάδας-Κύπρου-Αρμενίας-Συρίας-Ιράκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags