Facebook Pixel Καλεντερίδης: Τρόμος για τους Τούρκους! Οι "γκιαούρηδες" πήραν κεφάλι στον αέρα (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-09-23 16:24:00

Τρόμος για τους Τούρκους! Οι "γκιαούρηδες" πήραν κεφάλι στον αέρα, λέει ο Καλεντερίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γεωπόλδου
Τρόμος για τους Τούρκους! Οι "γκιαούρηδες" πήραν κεφάλι στον αέρα, λέει ο Καλεντερίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο στρατηγικός αναλυτής εξηγεί τι έγινε πάνω από την Κρήτη.

Πριν από λίγο καιρό, στα τέλη Αυγούστου, τουρκικά μαχητικά πέταξαν πάνω από την Κρήτη. Ήταν μία αποστολή αναγνώρισης προκειμένου να εντοπίσουν την ακριβή τοποθεσία των S-300. Ξαφνικά εκεί που πετούσαν τα τουρκικά F-16, τα κόκπιτ τους άρχισαν να βουίζουν και να βαράει συναγερμός, ότι έχουν "κλειδωθεί" από κάποιο όπλο. Οι πιλότοι τα έχασαν. Σε πραγματικές συνθήκες πολέμου, αυτό σημαίνει κατάρριψη και θάνατος.

Δεν ήξεραν όμως τί είδους σενάριο είχε ενεργοποιηθεί. Γι'αυτό πανικοβλήθηκαν από τη στιγμή που το κοντινότερο τουρκικό αεροδρόμιο είναι πολύ μακρυά για να προσγειωθεί και να αποφύγει το απευκταίο. Εν τέλει τα τουρκικά f-16 επέστρεψαν με την Τουρκία από τον τρόμο της να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι ενεργοποίησε τα ρωσικά S-300 εις βάρος ενός νατοϊκού σύμμαχου όπως η Τουρκία.

Η αλήθεια όμως ήταν ότι άλλο οπλικό σύστημα "λόκαρε" τα τουρκικά μαχητικά. Και αυτός ο φόβος του αγνώστου προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερο φόβο στην Τουρκία. Αυτήν την κατάσταση περιέγραψε ο Σάββας Καλεντερίδης μιλώντας στο Θεσσαλία Tv. 

Δείτε την παρέμβασή του:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags