Facebook Pixel Οργή Καλεντερίδη με την επίθεση στον αρχηγό του Στόλου! «Εθνικός ξεπεσμός το ξεκατίνιασμα» (VID)
Life
| 2022-09-26 13:34:00

Οργή Καλεντερίδη με την επίθεση στον αρχηγό του Στόλου! «Εθνικός ξεπεσμός το ξεκατίνιασμα» (VID)

του Γεωπόλδου
Οργή Καλεντερίδη με την επίθεση στον αρχηγό του Στόλου! «Εθνικός ξεπεσμός το ξεκατίνιασμα» (VID)

Τα πήρε στο κρανίο ο στρατηγικός αναλυτής.

Ξέσπασε ο Σάββας Καλεντερίδης με το δημοσίευμα της διαδικτυακής εφημερίδας κατά του Αρχηγού του Στόλου, Αντιναύαρχου Παναγιώτη Λυμπέρη. Συγκεκριμένα σε ανυπόγραφο άρθρο της «Political» κατηγορείται ο αρχηγός, ότι “κυριεύεται από προσωπικές φιλοδοξίες και επικίνδυνες για την άμυνα της χώρας απόψεις” γιατί “θέλει μόνο γαλλικά πλοία στον Στόλο και απεχθάνεται οτιδήποτε αμερικανικό”. Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ότι ο Αρχηγός Στόλου διακατέχεται από αριστερές ιδεολογικές πεποιθήσεις ως το να εάν κάποιος στρατιωτικός είναι αριστερός είναι κακό.

Ο επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, υποστήριξε ότι σε μια εποχή που η Ελλάδα αντιμετωπίζει τέτοιες απειλές, το να ξεκατινιάζονται ανώτατοι αξιωματικοί και να απαξιώνουν, εξαπολύοντας απίστευτες αθλιότητες εις βάρος του αρχηγού του Στόλου, είναι εθνικός ξεπεσμός.

«Απορώ τί κάνει ο ΥΠΕΘΑ, Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Έλληνας πρωθυπουργός. Απορώ πώς ανέχονται τέτοιες καταστάσεις. Πώς δεν τους αρπάζουν από τα αφτιά αυτούς που ξεκατινιάζονται; Δεν έχουν καμία δουλειά τέτοιοι αξιωματικοί στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων. Δεν ντρέπονται λίγο, να ξεκατινιάζονται με τον Τούρκο έξω από την πόρτα μας;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σάββας Καλεντερίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags