Facebook Pixel Φοβερή πρόταση από ειδικό! Η Ελλάδα θέλει Καποδίστρια και Κολοκοτρώνη
Life
| 2022-11-30 07:26:00

Φοβερή πρόταση από ειδικό! Η Ελλάδα θέλει Καποδίστρια και Κολοκοτρώνη (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γεωπόλδου
Φοβερή πρόταση από ειδικό! Η Ελλάδα θέλει Καποδίστρια και Κολοκοτρώνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Να γυρίσουν πίσω οι Έλληνες επιστήμονες! Η Ελλάδα χρειάζεται πατριωτικές θέσεις ακόμα και στα ενεργειακά ζητήματα σύμφωνα με αναλυτή που μίλησε στην εκπομπή «Leaders».

Την ενεργειακή μάχη της Μεσογείου για την Ελλάδα ανέλυσε ο Κωνσταντίνος Παπαλουκάς στην εκπομπή «Leaders», την οποία παρουσιάζει ο διεθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του Star, Ηλίας Παπανικολάου.

Ο ειδικός σε θέματα Ενεργειακής Πολιτικής και συντονιστής Επιτροπής για τη χάραξη Εθνικής Στρατηγικής για το Υδρογόνο υποστήριξε, ότι στον τομέα της ενέργειας, στην Ελλάδα, χρειάζονται πατριωτικές θέσεις. «Θέλουμε Καποδίστριες και Κολοκοτρώνηδες τεχνοκράτες», τόνισε ο αναλυτής, ο οποίος μίλησε για την πράσινη μετάβαση και υπογράμμισε, ότι το φυσικό αέριο είναι το ιδανικό καύσιμο για να γίνει το πέρασμα σε αυτήν.

Παράλληλα τόνισε, ότι είναι σημαντικό για την Ελλάδα να παίξει... μπάλα με ενεργειακούς παίκτες, παρά να τους αποξενώσει, ανέφερε το παράδειγμα της Νορβηγίας και επεσήμανε, ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ενεργειακούς Κολοσσούς για την περιοχή μας, αυτό που απαιτείται είναι να τους δείξουμε, ότι μπορούν να μας εμπιστευθούν.

Στο τέλος μίλησε για επαναπατρισμό επιστημόνων που έφυγαν στο εξωτερικό. Αυτή η κίνηση, κατά τη γνώμη του, είναι καθοριστική για να έρθουν ενεργειακοί Κολοσσοί στην Ελλάδα.

Δείτε την παρέμβαση του Κωνσταντίνου Παπαλουκά:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags