Facebook Pixel "Ντου" δημοσιογράφου του STAR για ΜΚΟ-Μεταναστευτικό! Για τα λεφτά τα κάνουν όλα (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-11-29 20:00:00

"Ντου" δημοσιογράφου του STAR για ΜΚΟ-Μεταναστευτικό! Για τα λεφτά τα κάνουν όλα (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γεωπόλδου
"Ντου" δημοσιογράφου του STAR για ΜΚΟ-Μεταναστευτικό! Για τα λεφτά τα κάνουν όλα (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είναι μία τέραστια βιομηχανία το μεταναστευτικό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων, Ηλίας Παπανικολάου.

Επίθεση στις ΜΚΟ που ασχολούνται με το μεταναστευτικό έκανε ο Ηλίας Παπανικολάου. Ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του STAR, στην αποφώνησή του, στην εκπομπή «Leaders», η οποία προβάλλεται κάθε Δευτέρα, στις 21:00, στο STARX, μίλησε για το πρόβλημα, με αφορμή τα μηνύματα που δέχεται από τηλεθεατές.

«Το κάνουν για τα λεφτά! Δεν το ξέρετε; Το 2015 εμείς εδώ αγκαλιάσαμε τους μετανάστες, ανθρώπινα, γιατί είμαστε Έλληνες και έχουμε ψυχάρες. Το κάναμε ανεξάρτητα τι λέγαμε. Μπορεί να γκρινιάζαμε, αλλά όλοι μας βοηθήσαμε. Τώρα όποιος ασχολείται με αυτού του τύπου τις ΜΚΟ, υπηρετεί ένα μεγάλο σχέδιο, να βγάλει λεφτά, να τα βάλει στην τσέπη του. Περί αυτού πρόκειται. Είναι μία τέραστια βιομηχανία το μεταναστευτικό. Δεν είναι μόνο οι Τούρκοι. Υπάρχουν δουλέμποροι διαφόρων εθνικοτήτων», ανέφερε ο Ηλίας Παπανικολάου, ο οποίος αποκάλυψε, ότι θα αναλύσει το θέμα στην επόμενη εκπομπή.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags