Facebook Pixel Ποιος Βενιζέλος; Βαλβέρδε ή Φερέιρα for president!
Life
| 2012-03-18 00:59:00

Ποιος Βενιζέλος; Βαλβέρδε ή Φερέιρα for president!

Ποιος Βενιζέλος; Βαλβέρδε ή Φερέιρα for president!

Στην σκιά του ντέρμπι θα περάσει η ψηφοφορία για νέο αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ. Κι επειδή ο σκύλος είναι ...αθλητικός τύπος, θα ρωτήσει το εξής: Βαλβέρδε ή Φερέιρα; Φερέιρα ή Βαλβέρδε; Για έναν από τους δυο κληρώνει στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ!

Την στιγμή που ο Βαλβέρδε δεν φαίνεται να έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει του χρόνου κι αν θα μείνει ή όχι στην Ελλάδα, είναι σίγουρο ότι, τόσο η ερυθρόλευκη διοίκηση όσο και οι περισσότεροι οπαδοί, τον πάνε με χίλια τον Βάσκο. Και θα τον ήθελαν στο λιμάνι.

Αν, όμως, ντουμπλάρουν τα άσχημα αποτελέσματα, τι γίνεται; Αν, δηλαδή, ο Ολυμπιακός χάσει στο ΟΑΚΑ κι έρθει αυτή η ήττα μετά το κάζο στο Europa. Μήπως θα αρχίσουν μετά οι δεύτερες σκέψεις για τον Βαλβέρδε; Μπορεί. Όπως, βέβαια, το κλίμα θα παραμείνει υπέρ του 100% αν φύγει με το αποτέλεσμα που θέλει στο κυριακάτικο ντέρμπι, αφού ο αποκλεισμός από την Μέταλιστ θα αρχίσει να ξεθωριάζει μέσα στην χαρά για τον εγχώριο τίτλο που θα αγκαλιάζει ο Ολυμπιακός και μάλιστα με αποτέλεσμα στο σπίτι του αιωνίου αντιπάλου.

Από την άλλη, υπάρχει ο Φερέιρα. Κι αυτός θα θέλει κάποιες εγγυήσεις για να μείνει, όμως το αβέβαιο σκηνικό στον Παναθηναϊκό παίζει μεγάλο ρόλο για τις εξελίξεις το καλοκαίρι. Ο κόσμος, πάντως, πίνει νερό ως τώρα στο όνομα του Πορτογάλου, αφού οι οπαδοί θεωρούν ότι ο Φερέιρα και οι παίκτες παλεύουν μόνοι τους για τον τίτλο.

Αν, λοιπόν, ο Φερέιρα πάρει το ντέρμπι από τον Βαλβέρδε, τότε οι πόντοι υπέρ του Πορτογάλου θα αυξηθούν πολύ. Ποιος να τολμήσει να τον πειράξει μετά, αφού θα είναι αήττητος φέτος από τον Ολυμπιακό, έστω κι αν ο Παναθηναϊκός δεν πάρει το πρωτάθλημα τελικά;

Φυσικά, δεν θα λειτουργήσει υπέρ του μια ήττα. Μπορεί να μην θεωρηθεί άμεσα ο υπεύθυνος, αλλά δεν θα μετρήσει και στα συν για την παραμονή του.

Όπως και να έχει το ντέρμπι των ντέρμπι θα είναι κάτι σαν ψήφος εμπιστοσύνης σε έναν από τους δυο προπονητές. Για να βγούνε και οι δυο κερδισμένοι, πάντως, είναι λίγο δύσκολο. Κάποιος θα έχει το πάνω χέρι και κάποιος όχι μετά το 90'. Εσείς τι πιστεύετε; Υπέρ ποιού θα γείρει η πλάστιγγα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags