Facebook Pixel Sportdog.gr | Πάρτι την εποχή του κορωνοϊού! Δεν κινδυνεύετε από πρόστιμο
Life
| 2020-03-23 18:06:00

Πάρτι την εποχή του κορωνοϊού! Δεν κινδυνεύετε από πρόστιμο

Sportdog Team
Πάρτι την εποχή του κορωνοϊού! Δεν κινδυνεύετε από πρόστιμο

Βαριέστε στο σπίτι; Σας έχουμε τη λύση.

Υπάρχει ένα νέο app, πολύ πιο φρέσκο και διασκεδαστικό, για να μας βγάλει από τη βαρεμάρα της καραντίνας. Ονομάζεται Houseparty, δηλώνει ότι είναι ένα face to face κοινωνικό δίκτυο και κάνει όλα όσα υπόσχεται το όνομά του.

Η διαδικασίας εγγραφής είναι ιδιαίτερα απλή, απλά χρειάζεται να δώσει κανείς το email και τον αριθμό του κινητό του, πριν μπει σε έναν νέο θαυμαστό κόσμο όπου οι βιντεοκλήσεις έχουν περισσότερο fun. Τι άλλο όμως προσφέρει;

Παράξενα topics

Στην κεντρική οθόνη εμφανίζονται παράξενες ειδήσεις, όπως ας πούμε "τα αβοκάντο είναι δηλητηριώδη για τα πτηνά", οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν ιδανική σε καιρούς βαρεμάρας ιδανική ευκαιρία για ένα χωρίς νόημα και αιτία videochat με φίλους. Σκοτώνουν τον χρόνο που δεν περνά με τίποτα

Θυμάσαι το Pictionary, εκείνο το επιτραπέζιο που έπρεπε να δείξεις στους φίλους σου τι ακριβώς θες να πεις χωρίς όμως να βγάλεις λέξη αλλά, αντίθετα, σκιτσάροντας αυτό που έπρεπε να επικοινωνήσει; Ε, τώρα, και σε ψηφιακή version.

Τα quiz

Ήρθε η ώρα για παιχνίδι ερωτήσεων. Οι κατηγορίες είναι αρκετές και μπορείς να διαλέξεις, μεταξύ άλλων, ανάμεσα σε Netflix, Γενικές Γνώσεις, Γεωγραφία, Σπορ και πολλά άλλα.

Heads Up

Κάτι σαν το Ταμπού, όπως το παρουσιάζει στο τηλεοπτικό της show η διάσημη παρουσιάστρια Ellen DeGeneres. Το γεγονός ότι κρατάς μία καρτέλα στο κούτελό σου βοηθά στον να ξεφύγει εύκολα η κατάσταση. Ένα ιδανικό παιχνίδι με άλλα λόγια για να ψοφήσεις στα γέλια με τους φίλους σου στην άλλη πλευρά της γραμμής και να ξεχάσεις την καραντίνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags