Facebook Pixel Sportdog.gr | Τί θα δούμε στο Space Jam 2; Διέρρευσε η πλοκή της ταινίας
Life
| 2020-10-22 15:29:00

Τί θα δούμε στο Space Jam 2; Διέρρευσε η πλοκή της ταινίας

Sportdog Team
Τί θα δούμε στο Space Jam 2; Διέρρευσε η πλοκή της ταινίας

Πίσω στο 1996, ο σκηνοθέτης Joe Pytka παρουσίαζε το Space Jam, όπου ο Michael Jordan, ο Bill Murray και τα Looney Tunes συνεργάστηκαν πάνω στο παρκέ για να κερδίσουν έναν αγώνα μπάσκετ εναντίον μίας ομάδας εξωγήινων που είχε κλέψει το ταλέντο κάποιων εκ των κορυφαίων παικτών του ΝΒΑ. Ήταν αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο διασκεδαστικές και αντιπροσωπευτικές ταινίες των 90s.

Έπειτα από 2 περίπου δεκαετίες, έρχεται το sequel Space Jam: A New Legacy, με πρωταγωνιστή τον LeBron James. Για την επερχόμενη ταινία του Malcolm D. Lee, που αναμένεται εντός του 2021, φαίνεται πως διέρρευσε η επίσημη σύνοψη, αν λάβουμε σοβαρά τα όσα αναφέρει ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Ben Mekler (ο οποίος όμως δεν συνδέεται καθόλου με το δεύτερο μέρος του Space Jam) στο Twitter. O Mekler ισχυρίζεται πως έλαβε στο email του ένα test screening για την ταινία, αναφέροντας πως "πρόκειται για τη σύνοψη του Space Jam: A New Legacy, πιστοποιημένα, και δεν μπορώ να περιμένω για να το δω".

"Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στα στούντιο της Warner Bros., ο LeBron James και ο γιος του παγιδεύονται κατά λάθος σε έναν φανταστικό κόσμο που περιέχει όλες τις ιστορίες και τους χαρακτήρες της εταιρείας, οι οποίες βρίσκονται υπό τον έλεγχο μίας πανίσχυρης δύναμης που ονομάζεται Al G (σ.σ. Don Cheadle). Με τη βοήθεια του Bugs Bunny, ο LeBron πρέπει να περιπλανηθεί σε έναν κόσμο που δεν είχε φανταστεί ποτέ για να σώσει τον γιο του. Για να επιστρέψουν όμως σπίτι, ο Βασιλιάς και τα Looney Tunes θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Al G σε έναν αγώνα μπάσκετ. Η τελευταία αποτελείται από digital gamified super-versions των αστεριών του NBA και του WNBA" αναφέρεται στο screenshot του Mekler.

 

Εκτός από τους Cheadle και James, στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν ακόμη οι Ceyair J. Wright στο ρόλο του Bronny James, η Sonequa Martin-Green σαν Savannah James, οι NBAers Klay Thompson, Anthony Davis, Damian Lillard, Chris Paul, Kyle Kuzma και οι παίκτριες του WNBA Diana Taurasi, Nneka Ogwumike και Chiney Ogwumike. Όπως αναφέρθηκε στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα βρίσκεται ο Malcolm D. Lee, με τους Ryan Coogler, Duncan Henderson, Maverick Carter και τον ίδιο τον LeBron James να είναι μεταξύ των παραγωγών. Η πρεμιέρα του Space Jam: A New Legacy είναι προγραμματισμένη για τις 16 Ιουλίου του 2021.

ΠΗΓΗ: esquire.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags