Facebook Pixel Sportdog.gr | «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ»: Μουσικό αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου με τον Θοδωρή Αθερίδη
Life
| 2021-01-28 14:32:00

«ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ»: Μουσικό αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου με τον Θοδωρή Αθερίδη

Sportdog Team
«ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ»: Μουσικό αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου με τον Θοδωρή Αθερίδη

O Θοδωρής Αθερίδης, καλωσορίζει τους τηλεθεατές στο «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» και αυτή την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στις 23:00 στο MEGA. Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει η Σεμίνα Διγενή.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, παρουσιάζει ένα μουσικό αφιέρωμα στον αξέχαστο Γιώργο Ζαμπέτα, τον δημιουργό που έγραψε τη δική του ιστορία και μάγεψε το κοινό με τη μουσική του. Ένας διαχρονικός καλλιτέχνης στο ταλέντο του οποίου υποκλίθηκαν μεγάλες προσωπικότητες της τέχνης και της πολιτικής.

Στην παρέα του Θοδωρή Αθερίδη θα βρεθεί ο Γιάννης Μπέζος, που έχει κάνει αρκετές μουσικές παραστάσεις αφιερωμένες στις μεγάλες δημιουργίες του Γιώργου Ζαμπέτα. Η  Ελένη Ροδά, συνεργάτιδά του αείμνηστου δημιουργού για πολλά χρόνια ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του στον κινηματογράφο και στη δισκογραφία. Ο Γιάννης Γιοκαρίνης, που έχει παίξει μαζί του ως νέος μουσικός τη δεκαετία του ’70 και έχει ηχογραφήσει τον «Τζακ Ο’ Χάρα» με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Ο εξαιρετικός μουσικός Δημήτρης Μαργιολάς που τον έχει συνοδεύσει με το μπουζούκι του σε πολλές σημαντικές στιγμές, καθώς επίσης η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη και η τραγουδίστρια Σαβέρια Μαργιολά.

Ακόμη, στο «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» θα βρεθεί ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Τσάμπρας που έχει μελετήσει τη ζωή και το έργο του δημιουργού αλλά και ο Δημήτρης Καστανιάς μαζί με το μπουζούκι του, ο γιατρός που τον φρόντιζε μέχρι το τέλος.

Το χιούμορ, το κέφι και η σατιρική διάθεση του σπουδαίου Γιώργου Ζαμπέτα  κυριαρχεί στο «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ», με τον Θοδωρή Αθερίδη, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στις 23:00 στο MEGA.

#elakaithadeis #ελακαιθαδεις 

Instagram: @elakaithadeis

Facebook: Έλα Και Θα Δεις / Ela Kai Tha Deis

Στο link που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το trailer για το «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου με τον Θοδωρή Αθερίδη :

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: 

Παρουσίαση: Θοδωρής Αθερίδης

Executive producer: Σεμίνα Διγενή 

Συντονισμός: Μελπομένη Μαραγκίδου

Επιμέλεια Εκπομπής: Κίρκη Καραλή

Μαέστρος: Ντίνος Γεωργούντζος

Σκηνοθεσία: Γιάννης Βλάχος

Οργάνωση Παραγωγής: Φάνης Συναδινός

Διεύθυνση Παραγωγής: Γιάννης Στρουμπούλης

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags