Facebook Pixel Sportdog.gr | "Οδηγός καλής ζωής" - Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Απριλίου στον Alpha στις 09:00
Life
| 2021-04-22 18:04:00

"Οδηγός καλής ζωής" - Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Απριλίου στον Alpha στις 09:00

Sportdog Team
"Οδηγός καλής ζωής" - Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Απριλίου στον Alpha στις 09:00

Χειροπιαστά αντίδοτα για το στρες επιχειρεί να βρει η εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, το Σάββατο 24 Απριλίου 2021 στις 09:00. Ειδικοί  επιστήμονες μιλούν για τα 45' που πρέπει να αφιερώνουμε καθημερινά στον εαυτό μας κάνοντας συγκεκριμένες δραστηριότητες, οι οποίες έχει φανεί ότι συμβάλλουν στη μείωση του καθημερινού στρες. 

 

Καλεσμένη στο στούντιο είναι η δημοσιογράφος  Τζένη Μελιτά, η οποία μιλάει για την κρίση πανικού που έπαθε λίγα καλοκαίρια πριν, τα λάθη που έκανε στην προσπάθειά της να διαχειριστεί το άγχος αλλά και τα αντίδοτα που έχει βρει κατά του στρες. 

Ακόμη, στην εκπομπή μιλάμε για την δύναμη της πίστης - και όχι μόνο της θρησκευτικής-, για τα γλυκά του Πάσχα και για την «ανδρόπαυση».

Οι λειτουργικές διαταραχές του εντέρου, όπως το φούσκωμα, η δυσκοιλιότητα, ο πόνος και η διάρροια, ταλαιπωρούν πολλούς από εμάς. Η σχέση τους με το στρες είναι πλέον γνωστή στους επιστήμονες και το γεγονός ότι επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό την ποιότητα ζωής είναι αδιαμφισβήτητο. 

Στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, την Κυριακή 25 Απριλίου 2021 στις 09:00 οι επιστήμονες μιλούν για όλα τα νεότερα για την θεραπεία αυτών των διαταραχών και επισημαίνουν ότι μόνο ο γιατρός είναι αυτός που μπορεί να πει ότι είναι «αθώες». Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο την δημοσιογράφο Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία υποφέρει πολλά χρόνια από αυτές τις διαταραχές του εντέρου.

Στην εκπομπή παρακολουθούμε τρία ακόμη ενδιαφέροντα θέματα: γιατί έχουμε εξάψεις στην ενότητα «Σύμπτωμα», τί πρέπει να προσέξουμε όταν αγοράζουμε αυγά αλλά και πως μπορούμε να ανακυκλώσουμε το λάδι στο οποίο μαγειρεύουμε. 

 

 


«Οδηγός καλής ζωής». 
Mε τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη. 

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:00.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags