Facebook Pixel Sportdog.gr | Δείτε απόψε: Η Αγγελική επιστρέφει στο σπίτι των Αργυρών - Ο Στέφανος ακούει κάτι που δεν θα έπρεπε...
Life
| 2021-05-27 11:31:00

Δείτε απόψε: Η Αγγελική επιστρέφει στο σπίτι των Αργυρών - Ο Στέφανος ακούει κάτι που δεν θα έπρεπε...

Sportdog Team
Δείτε απόψε: Η Αγγελική επιστρέφει στο σπίτι των Αργυρών - Ο Στέφανος ακούει κάτι που δεν θα έπρεπε...

Η Αγγελική λέει ψέματα στον Στέφανο για να δικαιολογήσει την εξαφάνισή της. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Αθηνά την πρόθεση του Νικόλα να μιλήσει στον Στέφανο για όλα κι εκείνη θέλει να τον προλάβει.

Ο Παύλος εξακολουθεί να υποπτεύεται τον Δημήτρη για την εξαφάνιση της Αγγελικής. Ο Νικόλας ζητάει συγγνώμη από την Χριστίνα που την έδιωξε, όταν τον είχε ανάγκη. Η Ζωή, η αδερφή της Αγγελικής, έχει μάθει από το Στέφανο ότι η Αγγελική επέστρεψε στο σπίτι και έχει έρθει να τη δει. Προσπαθεί να την πείσει να παραδώσουν το βίντεο όπου έχουν καταγράψει την Αγγελική να κατηγορεί του Αργυρούς για το βιασμό της αλλά και όλα τα εγκλήματα του Δημήτρη και να φύγουν μακριά από το κτήμα.

Η Aγγελική δεν πείθεται όσο κι αν η ίδια βλέπει ότι κινδυνεύει. Προσπαθεί να πείσει τη Ζωή ότι η Αθηνά θα τηρήσει τη συμφωνία τους και δεν θα την ξαναπειράξουν. Η Ζωή δεν πιστεύει τίποτα απ’ όλα αυτά και επιμένει ότι είναι αδύνατον να συνεχίσει να μένει σ’ αυτό το σπίτι μετά την απαγωγή της. Η Αγγελική είναι κάθετη, ότι δεν πρόκειται να αφήσει την κόρη της, τη Δανάη, και να φύγει. Θα μείνει δίπλα της μέχρι το τέλος.

Η Κατερίνα δέχεται ένα τηλεφώνημα που θα την κάνει έξαλλη με την Όλγα και αποφασίζουν με τον Δημήτρη να επισπεύσουν τον γάμο τους ώστε κανείς να μην έχει πια περιθώριο να προσπαθήσει να τους χωρίσει. Η αστυνομία ψάχνει για τα χρήματα που υπεξαίρεσε ο Χανδρινός στο σπίτι της Τζένης αλλά δεν βρίσκει κάποιο στοιχείο.

Η Σοφία ετοιμάζεται να μετακομίσει στο νέο σπίτι και δεν βρίσκει τον Ανδρέα στο τηλέφωνο, ο οποίος γενικότερα παρουσιάζει μια περίεργη συμπεριφορά τελευταία.  Ο Θωμάς συμβουλεύει τον Αποστόλη να αφεθεί στον ερωτά του για την Ιωάννα. Η Τζένη βρίσκει κάτι στο σπίτι της που ανατρέπει όλα τα δεδομένα. Ενώ η Αθηνά προσπαθεί να συνετίσει τον Νικόλα, ο Στέφανος ακούει κάτι που δεν θα έπρεπε… 

Δείτε το trailer εδώ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags