Facebook Pixel Sportdog.gr | Deal -Τέλεια Απόδραση - Οικογενειακές Ιστορίες - Ό,τι αγαπάς θέλεις να το βλέπεις ξανά στον Alpha (BINTEO)
Life
| 2021-08-20 19:00:00

Deal -Τέλεια Απόδραση - Οικογενειακές Ιστορίες - Ό,τι αγαπάς θέλεις να το βλέπεις ξανά στον Alpha (BINTEO)

Sportdog Team
Deal -Τέλεια Απόδραση - Οικογενειακές Ιστορίες - Ό,τι αγαπάς θέλεις να το βλέπεις ξανά στον Alpha (BINTEO)

Το νέο πρόγραμμα του Alpha έχει τα πιο αγαπημένα τηλεπαιχνίδια και τις πιο δυνατές Οικογενειακές Ιστορίες.

Νομίζεις ότι έχει γίνει το καλύτερο «Deal»  μέχρι τώρα; 5 χρόνια, 110.000 συμμετοχές, 5.000.000€, αμέτρητα χτυπήματα και ΕΝΑΣ τραπεζίτης! Φέτος ήρθε η ώρα να τον γνωρίσεις...θέλεις όμως; Η "συμφωνία'' που έγινε λατρεία και κατέκτησε την πρώτη θέση και την προηγούμενη σεζόν, έρχεται για 6η συνεχόμενη χρονιά στον Alpha, με τον Χρήστο Φερεντίνο!

Δείτε το trailer εδώ: 

Όταν ακούς τη λέξη κλουβί και το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι η Απόδραση.. είσαι σε καλό δρόμο. Με τον Χρήστο Φερεντίνο, «Η Τέλεια Απόδραση» είναι σίγουρη!  Μαζί του, η Άννα Πρέλεβιτς αναλαμβάνει να βοηθήσει τους παίκτες να ανοίξουν τα δώρα!

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι της prime time ζώνης του Alpha που την πρώτη κιόλας χρονιά προβολής του κατέκτησε την κορυφή, ήρθε για να μείνει και να σε κάνει να "αποδράσεις'' από τα συνηθισμένα! Με τόσα δώρα, εκπλήξεις, αγωνία και ανατροπές δεν θα θες να πας πουθενά!

Δείτε το trailer εδώ: 

Αν έχεις ταυτιστεί κι εσύ με πολλές απ' αυτές, αν τις έχεις δει να συμβαίνουν δίπλα σου ή αν τις έχεις ζήσει εσύ ο ίδιος τότε δικαίως είναι πάντα πρώτες και πάντα εδώ! Οι «Οικογενειακές Ιστορίες» σαρώνουν και είναι βγαλμένες από τη ζωή. Γίνεται να λείπουν από το νέο πρόγραμμα του Alpha;

Δείτε το trailer εδώ: 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags