Facebook Pixel Sportdog.gr | "Η Γη της Ελιάς" - Σαρωτική πρεμιέρα για τη μεγάλη παραγωγή του Mega
Life
| 2021-09-03 16:40:00

"Η Γη της Ελιάς" - Σαρωτική πρεμιέρα για τη μεγάλη παραγωγή του Mega

Sportdog Team
"Η Γη της Ελιάς" - Σαρωτική πρεμιέρα για τη μεγάλη παραγωγή του Mega

Δυναμική είσοδο στη φετινή τηλεοπτική σεζόν έκανε η μεγάλη παραγωγή του MEGA, "Η γη της ελιάς", που σάρωσε στην τηλεθέαση και έγινε πρώτο trend στο Twitter. 

Η δραματική σειρά που σκηνοθετεί ο Αντρέας Γεωργίου, σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου, έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου με ένα καθηλωτικό επεισόδιο που της χάρισε την πρωτιά, με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. 

Ειδικότερα, «Η γη της ελιάς» επικράτησε του ανταγωνισμού τόσο στο σύνολο του πληθυσμού όπου κατέγραψε 21,8%, όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54, όπου σημείωσε ποσοστό 21,1%, με την κάλυψη να αγγίζει τους 1.808.129 τηλεθεατές. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό, μάλιστα, η τηλεθέαση έφτασε μέχρι και το 35,7%. 

Έρωτες, μυστικά, ανατροπές, δολοφονίες, δίψα για εκδίκηση κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, και στα social media. 

Στο Twitter, το hashtag #GiTisElias έγινε πρώτο trend, ήδη από τα πρώτα λεπτά του επεισοδίου, με τον συνολικό αριθμό των tweets να ξεπερνάει τις 4.500. Συνολικά, η απήχηση της σειράς στα social media (Instagram, Facebook και YouTube) άγγιξε, μόνο την ημέρα της πρεμιέρας, τους 1,7 εκατ. χρήστες.   

Η ιστορία άρχισε να ξεδιπλώνεται, η βεντέτα άνοιξε και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags