Facebook Pixel Sportdog.gr | Μαρινέλλα & Μάριος Φραγκούλης - Μαγική Βραδιά στο Ηρώδειο που διοργάνωσε η "Θυάτειρα"
Life
| 2021-09-08 11:00:00

Μαρινέλλα & Μάριος Φραγκούλης - Μαγική Βραδιά στο Ηρώδειο που διοργάνωσε η "Θυάτειρα"

Sportdog Team
Μαρινέλλα & Μάριος Φραγκούλης - Μαγική Βραδιά στο Ηρώδειο που διοργάνωσε η "Θυάτειρα"

Μια μαγική βραδιά με τους δύο κορυφαίους ερμηνευτές, τη Μαρινέλλα και τον Μάριο Φραγκούλη, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όλοι όσοι βρέθηκαν στο Ηρώδειο, στην πιο μελωδική συναυλία της χρονιάς, που διοργάνωσε o Σύλλογος Θυάτειρα, για την ενίσχυση των πληγέντων από τις πυρκαγιές.

Η Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης, εμφανώς συγκινημένοι για την ενθουσιώδη υποδοχή που τους επιφύλαξε το κοινό, βρέθηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή μαζί και μοιράστηκαν ανυπέρβλητες μελωδικές στιγμές με τους θεατές, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα, που θα μείνει ανεξίτηλη σε όλους όσους είχαν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν την θέση τους, κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Ιδρυτικός Πρόεδρος του Συλλόγου Θυάτειρα κ. Γιώργος Παπαγιαννόπουλος τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη και τόνισε ότι «η Διεθνής Ένωση Φίλων Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας στηρίζει το έργο του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Νικήτα, που έχει αναλάβει την διαποίμανση τουλάχιστον 100 κοινοτήτων στην Μ. Βρετανία και την Ιρλανδία, με ελληνικά και κατηχητικά σχολεία σε ένα ποίμνιο που αριθμεί πάνω από 500.000 Έλληνες από την Κύπρο κι από την Ελλάδα».

Ο Σύλλογος Θυάτειρα ευχαριστεί όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης συναυλίας, τους Χορηγούς και τους Υποστηρικτές,  τα Αρωγά Μέλη, τους Φίλους αλλά και τους χιλιάδες Θεατές που στήριξαν εμπράκτως την επίτευξη των σκοπών του, ώστε όλοι μαζί να προσφέρουμε σημαντικό ανθρωπιστικό έργο. Επίσης, τους δύο σπουδαίους καλλιτέχνες μας, τη Μαρινέλλα και τον Μάριο Φραγκούλη, που μέσα από την ερμηνευτική τους δεινότητα κατάφεραν να μας προσφέρουν μιας σπάνιας αισθητικής μελωδική βραδιά.


Διοργανωτής: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΥΑΤΕΙΡΑ 

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών.

Εκτέλεση Παραγωγής: Arietta Productions & Galaxias Live Productions.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης (email: [email protected] και [email protected])

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags