Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκλονιστικοί! Κότσιρας,Τσαλιγοπούλου και Παρχαρίδης τραγουδούν για έναν Έλληνα ήρωα (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-09-17 00:29:00

Συγκλονιστικοί! Κότσιρας,Τσαλιγοπούλου και Παρχαρίδης τραγουδούν για έναν Έλληνα ήρωα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συγκλονιστικοί! Κότσιρας,Τσαλιγοπούλου και Παρχαρίδης τραγουδούν για έναν Έλληνα ήρωα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι τρεις καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους για τον Νίκο Καπετανίδη.

Νίκος Καπετανίδης: Αλέξης Παρχαρίδης, Γιάννης Κότσιρας και Ελένη Τσαλιγοπούλου ενώνουν τις φωνές τους για τον Πόντιο, εθνομάρτυρα, δημοσιογράφο!

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2021, στις 20:30, στη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί μία διαφορετική εκδήλωση από όλες τις άλλες!

Θα είναι μία Δέηση!

Δέηση Πόντου…

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μουσικοθεατρική παράσταση για τον Ποντιακό Ελληνισμό έρχεται στην Μονή Λαζαριστών στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Με κορωνίδα την Λαϊκή Τραγωδία για τον Εθνομάρτυρα Νίκο Καπετανίδη στην μνήμη του οποίου και μια μέρα πριν την συμπλήρωση των 100 ετών της εκτέλεσης του από τους Τούρκους του Κεμάλ αφιερώνεται όλη η Δέηση Πόντου.

Αλέξης Παρχαρίδης, Γιάννης Κότσιρας και Ελένη Τσαλιγοπούλου ενώνουν τις φωνές τους για τον Πόντιο, εθνομάρτυρα, δημοσιογράφο!

Ο κορυφαίος Πόντιος βάρδος, ο εκφραστής της ποντιακής μούσας, συνεργάζεται με δύο από τα πιο βαριά ονόματα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού!

Σε στίχους του Γιώργου Γεωργιάδη και μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου, η τριάδα των ερμηνευτών απογειώνει τη Λαϊκή Τραγωδία και συγκλονίζει! Η συγκίνηση που προκαλεί πηγάζει από τα εσώψυχά της.

ΠΗΓΗ: Infognomonpolitics.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags