Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Νόστος & Άλγος» στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη
Life
| 2021-09-16 19:38:00

Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Νόστος & Άλγος» στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη

Sportdog Team
Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Νόστος & Άλγος» στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη

Εικόνες από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους και τα ταξίδια τους, αποτυπώθηκαν με τον πιο δημιουργικό τρόπο από τη Τζένη Παγώνη και τη Νένα Μάγειρα, στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «ΝΟΣΤΟΣ & ΑΛΓΟΣ», την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021, στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη, στην πλατεία Κολωνακίου.

Οι δύο νέες καλλιτέχνιδες και παιδικές φίλες ένωσαν την αγάπη τους για τη φωτογραφία σε μια κοινή έκθεση με τίτλο «ΝΟΣΤΟΣ & ΑΛΓΟΣ», ένας τίτλος που περιγράφει ακριβώς αυτό που ένιωσαν τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η δουλειά τους και «έκλεισε» ένας κύκλος γεμάτος αναμνήσεις.

Η Νένα Μάγειρα και η Τζένη Παγώνη παρουσίασαν φωτογραφίες από την τελευταία δεκαετία της ζωής τους, απαθανατίζοντας στιγμές από τα όνειρα, τις δυσκολίες τους, όσα τις ωρίμασαν σαν ανθρώπους και σαν καλλιτέχνες. Παράλληλα, φωτογράφισαν τις ζωές των αγαπημένων τους προσώπων και οτιδήποτε τις άγγιξε από τον κόσμο γύρω τους, δίνοντας στην κάθε εικόνα η καθεμιά τη δική της οπτική και προσέγγιση.

Φίλοι της τέχνης και λάτρεις της φωτογραφίας, δημοσιογράφοι καθώς και ένα δυναμικό νεανικό κοινό από τον επιχειρηματικό και κοινωνικό κόσμο της πόλης, τίμησαν με την παρουσία τους τις δύο καλλιτέχνιδες, Τζένη Παγώνη και Νένα Μάγειρα, θαυμάζοντας από κοντά τα έργα τους.

Οι καλεσμένοι φεύγοντας είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν τόσο τα έργα της αρεσκείας τους, όσο και να αποκτήσουν το συλλεκτικό λεύκωμα «ΝΟΣΤΟΣ & ΑΛΓΟΣ», μέσα σε μια custom made tote bag.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags