Facebook Pixel Sportdog.gr | Κώστας Νικούλι: Υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή του Πετρή (sneak preview)
Life
| 2021-10-05 16:00:00

Κώστας Νικούλι: Υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή του Πετρή (sneak preview)

Sportdog Team
Κώστας Νικούλι: Υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή του Πετρή (sneak preview)

Η οικογένεια Βρουλάκη θα μάθει γρήγορα για τη σχέση της Αργυρώς- Αστέρη.

Η Θοδώρα ταλαιπωρεί τον Πετρή,  «είναι μία σκληροπυρηνική σχέση, μια σχέση που δεν μπορεί να ξεχαστεί και να αφεθεί. Με τη Θοδώρα υπάρχει μία επικοινωνία, ο Πετρής δεν μπορεί να την αφήσει μακριά του. Αλλά έτσι όπως η Θοδώρα λειτουργεί και κάνει τη ζωή της, δεν του αρέσει πολύ, δεν του αρέσουν πολύ αυτά. Ο Πετρής θέλει την αλήθεια και κινείται βάση αυτού» υπογραμμίζει ο Κώστας Νικούλι, ο οποίος υποδύεται τον Πετρή, στον «Σασμό» την σειρά του Alpha που καθημερινά έρχεται πρώτη στην τηλεθέαση στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο Πετρής έρχεται ξανά κοντά με τη Θοδώρα. Πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους; «Ο γάμος της Θοδώρας με τον Γιώργο θα γίνει. Ο λόγος που κρατάει  επαφές ο Πετρής με τη Θοδώρα είναι ότι ο Πετρής πιστεύει ότι αυτός ο γάμος δεν είναι αυτό που θέλει πραγματικά η Θοδώρα. Γιατί έχει βιώσει την αγάπη μαζί της…». Βέβαια, «στο έρωτα τα πράγματα δεν γίνονται τόσο λογικά ή τόσο  όμορφα και σωστά» εξηγεί.

«Υπήρχε μια σχέση με τη Θοδώρα. Το ότι τον απογοήτευσε δεν μπορεί να το ξεπεράσει μέσα του…. Υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή του Πετρή, το οποίο θα τον κάνει να ξεχάσει τα προηγούμενα».

Στη νέα σχέση του Πετρή… «η Θοδώρα δεν αντιδρά πολύ καλά. Αλλά δεν έχει λειτουργήσει ακόμα μέσα της, ούτως ώστε να κάνει κάτι άσχημο... Αργότερα ίσως η Θοδώρα λειτουργήσει καταλυτικά σε αυτή την ιστορία». Αναφερόμενος στο γιατί είπε το «ναι» στη σειρά, τόνισε ότι «η ιστορία είναι πολύ συγκινητική, μας πάει σε μια άλλη πραγματικότητα που δεν τη βιώνουμε καθημερινά. Επίσης, οι συνεργάτες, το κλίμα που επικρατεί στο γύρισμα είναι από τα πράγματα που με κινητοποιούν…».

Όσο για το εάν η οικογένεια Βρουλάκη, η οικογένεια της της Αργυρώς, θα μάθει για τη σχέση της με τον Αστέρη; «Θα μάθει» απαντά δίνοντας ένα spoiler. «Και δεν θα αργήσει τόσο πολύ». 

Δείτε το απόσπασμα εδώ: 

Δείτε το sneak preview εδώ: 

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags