Facebook Pixel Sportdog.gr | Σασμός - Νεκταρία Γιαννουδάκη: Η Σοφία αποκαλύπτει στην Στέλλα, ότι ο Αστέρης είναι ερωτευμένος με άλλη
Life
| 2021-10-06 14:25:00

Σασμός - Νεκταρία Γιαννουδάκη: Η Σοφία αποκαλύπτει στην Στέλλα, ότι ο Αστέρης είναι ερωτευμένος με άλλη

Sportdog Team
Σασμός - Νεκταρία Γιαννουδάκη: Η Σοφία αποκαλύπτει στην Στέλλα, ότι ο Αστέρης είναι ερωτευμένος με άλλη

Αν και η ίδια είναι γέννημα θρέμμα Κρητικιά, η ηρωϊδα που υποδύεται στον «Σασμό», η Σοφία Αντωνακάκη, «δεν είναι αμιγώς κρητικιά. Έχει καταγωγή από Αθήνα αλλά έχει παντρευτεί τον χανιώτη, Τάσο Καμαριωτάκη» οπότε έχει πολιτογραφηθεί Κρητικιά, εξηγεί η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Η ηθοποιός υποδύεται την Σοφία Αντωνακάκη, την μητέρα της Στέλλας, «η οποία Στέλλα, ερωτεύεται τον λάθος άνθρωπο, τον Αστέρη. Ο σύζυγος της Σοφίας, ο Τάσος, είδε τον μέλλοντα γαμπρό μας να είναι με μια άλλη κοπέλα…. Η θέση μας ως γονείς είναι δύσκολη» υπογραμμίζει στην Κατερίνα Καινούργιου και τη «Super Κατερίνα».

Τι θα κάνει η Σοφία; «Θα δυσκολευτεί πολύ, θα το συζητήσει με τον σύζυγό της και , αρχικά, θα αποφασίσουν να μην το πουν στην κόρη τους. Αλλά θα υπάρξει κάποιος έξτρα λόγος, πολύ σοβαρός, και θα το αποκαλύψει, τελικά, στην Στέλλα» απαντά κι αυτός ο λόγος είναι η εγκυμοσύνη της Στέλλας. «Η Σοφία το σκέφτεται από δω, το σκέφτεται από κει,  και θεωρεί ότι δεν πρέπει να είναι λόγος να κρατήσει το παιδί η κόρης της,  το εάν θα τα ξαναβρεί με τον Αστέρη. Οπότε της λέει πάρε μία απόφαση, πάρτην μόνη σου, μην τρέφεις ελπίδες, ο Αστέρης έχει άλλη, κι εμείς θα είμαστε δίπλα σου» τονίζει, για να καταλήξει ότι: «Η Σοφία δεν είναι παρεμβατική, ούτε  λειτουργεί κουτσομπολίστικα, ούτε θέλει να χαλάσει τη διάθεση της κόρης της, αλλά η Στέλλα  καλείται να πάρει μία απόφαση ζωής».

Δείτε το απόσπασμα εδώ: 

Θανάσης Πατριαρχέας: «Ανυπομονώ να μπω στη σειρά Σασμός. Την παρακολουθώ. Έχω διαβάσει το βιβλίο κι είναι εξαιρετικό, αλλά και τα σενάρια είναι εξαιρετικά.  Έχουμε δει όλοι την ποιότητα της σειράς...» υπογραμμίζει ο Θανάσης Πατριαρχέας, ο οποίος υποδύεται τον Άγγελο Σωτηρόπουλο, έναν ήρωα, οποίος θα μπει στη σειρά στο τέλος του μήνα.

Δείτε το απόσπασμα εδώ: 

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags