Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης: Νέα... Έξαψη
Life
| 2021-10-14 12:41:00

Νέα... Έξαψη από Βαγγέλη Μαρινάκη! Αποκάλυψη που θα συζητηθεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νέα... Έξαψη από Βαγγέλη Μαρινάκη! Αποκάλυψη που θα συζητηθεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλο χτύπημα από τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Τον περασμένο Φεβρουάριο είχε τρελάνει τους πάντες, όταν έγινε γνωστό, ότι το τραγούδι «Έξαψη» της Νατάσας Θεοδωρίδου, είχε τη δική του υπογραφή.

Κανείς δεν ήξερε μέχρι τότε το ταλέντο του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού στη συγγραφή στίχων. Όλοι τον έχουν στο μυαλό τους ως το αγέρωχο αφεντικό των Πειραιωτών. Ακόμα και οι ηγέτες όμως, όσο σκληροί και αν είναι, έχουν τις ευαίσθητες πλευρές τους.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όμως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη στη στιχουργική. Όπως αποκάλυψε η ίδια η Νατάσα Θεοδωρίδου, το νέο της τραγούδι με τίτλο «Υπάρχω για σένα» γράφτηκε ξανά από τον Έλληνα επιχειρηματία!

Το τραγούδι θα βγει σε κυκλοφορία στις 18/10. Η μουσική ανήκει στον Πέτρο Ιακωβίδη, ενώ έχουν κυκλοφορήσει ήδη κάποια teaser για την δεύτερη στιχουργική προσπάθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη:

Η Νατάσα Θεοδωρίδου σε συνέντευξή της στο Mega, τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε μιλήσει για το πως προέκυψε το τραγούδι «Έξαψη», αλλά και την ρομαντική πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη με τους στίχους και τα ποιήματα που γράφει!

«Ήταν έκπληξη για εσάς, εγώ όμως γνώριζα ότι ο κ. Μαρινάκης γράφει στίχους. Δεν μου ήταν άγνωστο, σε κάποιες συζητήσεις μας, μάλιστα, μου είχε πει γι’ αυτή του την πλευρά, ότι έγραφε δηλαδή στίχους και ποιήματα, αλλά δεν μου πήγαινε φυσικά στο μυαλό ότι θα βρεθούμε μαζί μουσικά.

Μιλώντας, λοιπόν, για τη σειρά «Έξαψη», μια που την έβλεπα γιατί μου αρέσουν οι ιστορίες με τα ερωτικά πάθη στις οποίες συναντώ τον εαυτό μου – άλλωστε τι θα ήμασταν χωρίς ερωτικά πάθη, τίποτα- προέκυψε και η ιδέα να πω το τραγούδι».

Για τη γνωριμία τους και το πως προέκυψε το τραγούδι, ανέφερε: «Βασικά, γνωριστήκαμε μέσα από τις εκπομπές του Mega. Ήταν στη δεύτερη εμφάνιση, εκείνη των Χριστουγέννων… οπότε, για όλα αυτά είχαν προηγηθεί συζητήσεις με τον κ. Μαρινάκη και συναντήσεις και μετά προέκυψε μια συζήτηση για το σίριαλ.

Είχα δει τότε τα τρία πρώτα επεισόδια – τότε χωρίς τραγούδια. Μάλιστα του είχα πει «εγώ φαντάζομαι για αυτό το σίριαλ ένα δυνατό τραγούδι, μια ερωτική, δυναμική μπαλάντα». «Ωραία βγες να την πεις», αποκρίθηκε. «Πρόεδρε, γράψε μου στίχους εσύ και εγώ θα βρω τη μουσική». «Ωραία, δώσε μου λίγο χρόνο, παίρνω χαρτί να γράψω», μου είπε.

Εγώ στο μεταξύ είχα πάρει ήδη τον Πέτρο Ιακωβίδη τηλέφωνο: “Είναι αυτό το σίριαλ, είναι αυτό το στόρι, θέλω μια δυναμική μπαλάντα”. Αλλά τότε εκείνος δεν ήξερε τίποτα για τους στίχους που είχαμε πει με τον κ. Μαρινάκη. Οπότε μου έστειλε τη μουσική ή μάλλον με πήρε τηλέφωνο και μου είπε "άκου" και άρχισε να τραγουδάει, τη μελωδία. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή μου έστειλε μήνυμα τους στίχους ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Τότε είπα στον Πέτρο: “Πάρε αυτούς τους στίχους και δούλεψε τους πάνω στη μουσική σου”.

Όλα έγιναν μέσα σε μια ώρα. Με το που μου στέλνει ο Πέτρος το τραγούδι με τους στίχους, το έστειλα με τη σειρά μου στον κ. Μαρινάκη και μου είπε: “Ωραία, ελάτε τώρα να το φτιάξουμε”. Εγώ, όταν αποφασίσω να κάνω κάτι είμαι πολύ γρήγορη, θέλω να το κάνω άμεσα. Αυτά, λοιπόν, έγιναν Δευτέρα. Πέμπτη τραγούδησα το τραγούδι και Κυριακή ήταν πανέτοιμο. Χρόνος εξωφρενικά σύντομος.

Για μένα είναι εκπληκτικό ότι ένας τέτοιος άνθρωπος, επιχειρηματίας κραταιός, έχει αυτή τη ρομαντική πλευρά. Είναι έκπληξη για όσους δεν τον ξέρουν, αλλά αυτό είναι και το ωραίο ενός ανθρώπου».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags