Facebook Pixel Sportdog.gr | Biker και chunky boots για την έλευση του χειμώνα!
Life
| 2021-10-22 11:00:00

Biker και chunky boots για την έλευση του χειμώνα!

Sportdog Team
 Biker και chunky boots για την έλευση του χειμώνα!

Ο χειμώνας δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του και οι τάσεις της μόδας έχουν ήδη κάνει αισθητή την παρουσία τους σε όλες τις βιτρίνες. Ανανέωση γκαρνταρόμπας, λοιπόν, για όλες τις γυναίκες, ξεκινώντας από τα hot items που είναι τα παπούτσια.
 

Δυνατή τάση, και φέτος, είναι το εντυπωσιακό και θηλυκό στυλ όπου η εταιρεία MOURTZI την στηρίζει με την νέα της συλλογή από biker και chunky boots. Χρωματική παλέτα από navy blue, wine red, khaki, smoke grey αλλά και κλασικούς τόνους camel, nude και μαύρο. Επιλογή που υποστηρίζει όλα μας τα looks από το πρωί έως το βράδυ.


Τα γυναικεία αρβυλάκια είναι το must have item για κάθε γυναίκα που αγαπάει ένα πιο εναλλακτικό και urban ντύσιμο. Με μια πληθώρα επιλογών μπροστά σας, μπορείτε να φορέσετε ένα ζευγάρι γυναικείων biker boots με τρουκς και να αισθανθείτε σαν να είστε έτοιμες να ανεβείτε στη Harley. Ακόμα μπορείτε να φορέσετε τις μαύρες μπότες πάνω από τα skinny jeans και δώστε στο κορίτσι που κρύβετε στην καρδιά σας τη στιγμή για να λάμψει. Αν θέλετε να νιώθετε κομψές, στυλάτες, νέες, χαλαρές ή δυναμικές τα bikers boots μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας, ειδικά όταν το ξεχωριστά και ακαταμάχητα χαρακτηριστικά τους ολοκληρώνουν δυναμικά την καθημερινή εμφάνισή σας

Μια μοδάτη επιλογή που φέτος θα γίνουν το απόλυτο trend για το χειμώνα είναι τα chunky boots. Συνδυάζονται σε διάφορα outfit και τα αγαπάμε! Από boyfriend παντελόνια έως slip dress όλα τους πάνε με ένα μοναδικό τρόπο αλλά και πολύ μοδάτο. Φέτος λοιπόν είναι η χρονιά τους και σίγουρα ένα ζευγάρι chunky boots δε θα πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα!

Στη ΜOURTZI θα βρείτε επίσης και μια μεγάλη συλλογή από τσάντες, backpacks, τσάντες μέσης, βραδινά τσαντάκια για να πλαισιώσουν τα outfits σου από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Aν αγαπάς την μόδα και θέλεις να αποκτήσεις πρώτη τα hot trends του φετινού χειμώνα θα περιηγηθείς στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας υποδημάτων MOURTZI www.mourtzi.com ή θα πραγματοποιήσεις μια επίσκεψη στο concept store της εταιρείας Ερμού 18, Σύνταγμα. Τηλ. επικοινωνίας: 210 3210032, 210 4830526.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags