Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιστρέφει το Mercato Sunday brunch στο Four Seasons Athens!
Life
| 2021-10-26 23:18:00

Επιστρέφει το Mercato Sunday brunch στο Four Seasons Athens!

Sportdog Team
Επιστρέφει το Mercato Sunday brunch στο Four Seasons Athens!

Συνδυάζοντας το παλιό με το νέο, την προσεγμένη αισθητική με την μοναδική θέα στον Σαρωνικό, και την παραδοσιακή ιταλική γαστρονομία με την urban κουλτούρα του brunch, το Mercato στον 5ο όροφο του Nafsika στο Four Seasons Astir Palace Athens, δίνει στις Κυριακές μας ολοκαίνουργιο νόημα και σε μας έναν καλό λόγο να κατηφορίσουμε νότια.

Xειροποίητα προϊόντα, προσεκτικά διαλεγμένα με βάση την αγνή πρώτη ύλη από τον Ιταλό Chef Sergio Favata, συνθέτουν ένα εκλεκτό μενού που κινείται σε πολλά επίπεδα, ικανό να μαγνητίσει τις αισθήσεις και να ικανοποιήσει το γούστο των πλέον απαιτητικών.

Μία μεγάλη ποικιλία artisanal τυριών και αλλαντικών, μαζί με φρέσκες σαλάτες και antipasti, oyster bar, ψαρικά από τον μπουφέ, "δένει" αρμονικά με παραδοσιακές γεύσεις κλασικού brunch όπως είναι το US Prime Beef Burger και τα “Mercato” Eggs Benedict, αλλά και με γεύσεις Ιταλικού ύφους, όπως το Risotto alla Milanese ή τα Lasagna Vegetariana με βελουτέ παρμεζάνας και καπνιστό Scamorza.

Στο brunch του Mercato προστίθεται το Live BBQ station με ποικιλία κρεάτων σε premium κοπές, φρέσκα θαλασσινά και λαχανικά εποχής. Τα νόστιμα ορεκτικά, τα συναρπαστικά signature cocktails όπως το Menta, το Bellini και το κλασσικό Bloody Mary, ένας εντυπωσιακός κατάλογος επιδορπίων με περισσότερες από δέκα επιλογές που περιλαμβάνουν την “εκρηκτική” Triple Chocolate Mousse και το “πειραγμένο” Mercato Tiramisu, συμπληρώνουν το πληθωρικό μενού με τον ιδανικό τρόπο.

Η φιλοσοφία του Mercato ξεδιπλώνεται στους υπέροχους χώρους του κεντρικού εστιατορίου, της spritzeria και της βεράντας με την απαράμιλλη θέα στη θάλασσα. Η casual ατμόσφαιρα, οι υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και η δημιουργική ποικιλία προμηνύουν τα καλύτερα brunch sessions της πόλης, κάθε Κυριακή από τις 31 Οκτωβρίου, 13:00-16:30.

Μια αστική συνήθεια που έχει αγαπηθεί, αναβιώνει λίγο έξω από το κέντρο της πόλης, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα!

Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 210 8901000

Τιμή : 85€ ανά άτομο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags