Facebook Pixel Sportdog.gr | "Toy Story 4": Η μοναδική ταινία της Disney-Pixar στον Alpha - Σε Α’ τηλεοπτική προβολή!
Life
| 2021-12-07 15:42:00

"Toy Story 4": Η μοναδική ταινία της Disney-Pixar στον Alpha - Σε Α’ τηλεοπτική προβολή!

Sportdog Team
"Toy Story 4": Η μοναδική ταινία της Disney-Pixar στον Alpha - Σε Α’ τηλεοπτική προβολή!

Ο Alpha παρουσιάζει σε πρώτη τηλεοπτική προβολή το “Toy story 4”.

Το 1995 η ταινία “Toy story” άλλαξε τα δεδομένα στον κινηματογράφο ως η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων που δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από ηλεκτρονικό υπολογιστή. Το 2019 η Pixar φέρνει το “Toy story 4” μετά από μια ιδιαιτέρως επιτυχημένη τριλογία, τρεις από τις πιο αγαπημένες ταινίες μικρών και μεγάλων, όλων των εποχών.    

Η συναρπαστική συνέχεια του “Toy story” καταφέρνει να διατηρήσει τη μαγεία και τη συγκίνηση των προηγούμενων ταινιών. Πρόκειται για μια ιστορία ενηλικίωσης που κρατά άθικτη την ψυχή του μικρού παιδιού που κρύβεται μέσα της.

Οι παλιοί μας γνώριμοι Γούντι και Μπαζ, ο νεοφερμένος και αξιαγάπητος Φόρκι και τα υπόλοιπα παιχνίδια μάς προσκαλούν στις νέες τους περιπέτειες και μέσα από το χιούμορ και τις ξεκαρδιστικές καταστάσεις καταφέρνουν να μας συγκινήσουν και να μας προβληματίσουν.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο Γούντι ήταν ανέκαθεν σίγουρος για τη θέση του στον κόσμο και πως η προτεραιότητά του είναι η φροντίδα του παιδιού του, είτε πρόκειται για τον Άντι είτε για την Μπόνι. Έτσι όταν ο Φόρκι, η αγαπημένη νέα χειροτεχνία-που-έγινε-παιχνίδι της Μπόνι, αποκαλεί τον εαυτό του «σκουπίδι», ο Γούντι αποφασίζει να δείξει στον Φόρκι πώς να αποδεχθεί το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι. Όμως, η περιπέτεια με τους νέους και τους παλιούς φίλους που συμπεριλαμβάνει μία απρόσμενη επανένωση με μία φίλη απ' τα παλιά, τη Λόλα, θα δείξει στον Γούντι πόσο μεγάλος μπορεί να γίνει ο κόσμος για ένα παιχνίδι.

Ταυτότητα

Κωμωδία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2019

Σκηνοθεσία: Τζος Κούλεϊ Σενάριο: Ρασίντα Τζόουνς, Γουίλ ΜακΚόρμακ Ηθοποιοί μεταγλώττισης: Άλκης Κούρκουλος, Γιώργος Λιάντος, Μαρία Πλακίδη, Φοίβος Ριμένας, Δημήτρης Σάρλος, Ευγενία Σκιαθά, Λορέντζος Φραγκούλης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος

(Φωνές αγγλόφωνης έκδοσης: Τομ Χανκς, Τιμ Άλεν, Άννι Ποτς, Τόνι Χέιλ, Κιάνου Ριβς, Κριστίνα Χέντρικς, Μαντλίν ΜακΓκρόου, Άννι Μακί)

Μια τρυφερή, συγκινητική και αστεία ιστορία, την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στις 21:00, στο Disney Cinema.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags