Facebook Pixel Sportdog.gr | "MEGA STAR" με την Konnie Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη, Σάββατο 11/12 στις 16:30 στο MEGA
Life
| 2021-12-08 15:21:00

"MEGA STAR" με την Konnie Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη, Σάββατο 11/12 στις 16:30 στο MEGA

Sportdog Team
"MEGA STAR" με την Konnie Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη, Σάββατο 11/12 στις 16:30 στο MEGA

Το «MEGA Star», η αγαπημένη μουσική εκπομπή, δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο στις 16:30 στο MEGA με την Konnie Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Αυτό το Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου, η Konnie και ο Αντώνης υποδέχονται στο «MEGA Star» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τους Alcatrash.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλάει για όλους και για όλα σε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Στην παρέα του «MEGA Star» θα βρεθούν και οι Alcatrash, για να ερμηνεύσουν unplugged το νέο τους τραγούδι «Κάπου κάποιος σ’ αγαπάει» και να αποκαλύψουν τα επαγγελματικά τους σχέδια.

Ακόμα, ο Γιώργος Σαμπάνης, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Αντώνη Δημητριάδη, μιλάει για τις δύσκολες στιγμές στην καριέρα του και για την επιστροφή του στις live εμφανίσεις.  

Οι αστείες δοκιμασίες συνεχίζονται στο «MEGA Star» και αυτή την εβδομάδα. Οι Alcatrash παίρνουν μέρος σε ένα απολαυστικό challenge με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

Η κάμερα του «MEGA Star» μπαίνει στα παρασκήνια της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» και παρουσιάζει αποκλειστικά πλάνα από τη μοναδική βραδιά που έχει ετοιμάσει ο Σταμάτης Σπανουδάκης. Τέλος, παρακολουθούμε το ελληνικό TOP-10 με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας που πέρασε.

«MEGA STAR» ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 16:30 ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:30 ΣΤΟ MEGA

#MegaStarGr

Facebook: @megastargreece

Instagram: @megastargr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags