Facebook Pixel Sportdog.gr | Σασμός - Απόψε: Καλλιόπη και Μαθιός οργανώνουν σχέδιο για να φυγαδεύσουν τον Αστέρη!
Life
| 2022-01-26 13:47:00

Σασμός - Απόψε: Καλλιόπη και Μαθιός οργανώνουν σχέδιο για να φυγαδεύσουν τον Αστέρη!

Sportdog Team
Σασμός - Απόψε: Καλλιόπη και Μαθιός οργανώνουν σχέδιο για να φυγαδεύσουν τον Αστέρη!

Η Μαρίνα λέει βαριές κουβέντες στον Αντώνη.

Ο Αστέρης διαβάζει το γράμμα που του έχει στείλει η μάνα του με το Νικηφόρο. Η Καλλιόπη πείθει τον Μαθιό να αφήσει πίσω το βαρύ παρελθόν του και να αφοσιωθεί στον αδελφό του και στην προσπάθειά τους να τον φυγαδεύσουν προκειμένου να του σώσουν τη ζωή. Ενώ την ίδια στιγμή ο Αστέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απόγνωση για το έγκλημα που διέπραξε. Η Μαρίνα πηγαίνει στο δωμάτιο του Πέτρου, εκεί «βλέπει» τον Πέτρο και μιλάει μαζί του.

Η Αργυρώ και η Μαρίνα επιρρίπτουν ευθύνες στον Αντώνη για τη διαρροή περί ψεύτικου άλλοθι και διαστρέβλωση των γεγονότων που οδήγησαν στον φόνο του Πέτρου. Η Μαρίνα βουτηγμένη στον θρήνο και στην απελπισία λέει βαριές κουβέντες στον Αντώνη κι εκείνος βυθίζεται στη σιωπή. Η προσπάθεια της Στέλλας να δώσει ελαφρυντικά για το φονικό, θα φέρει ένταση στη σχέση της με τον Άγγελο αλλά και με τους γονείς της καθώς τους ανακοινώνει πως σκέπτεται να επισκεφθεί την Καλλιόπη προκειμένου να της συμπαρασταθεί.

Η Μαρίνα καταρρακωμένη ζητάει από τα ξαδέρφια της να γυρίσουν πίσω στο Ηράκλειο. Θα φύγουν όμως ή θα ζητήσουν εκδίκηση; Ο γάμος της Θοδώρας και του Γιώργη κρέμεται από μια κλώστη. Ενώ την ίδια στιγμή ο Αντώνης ζητά τη βοήθεια του παπα-Μιχάλη σε μια προσπάθεια να πείσει την Καλλιόπη πως αυτό που πρέπει να κάνει ο Αστέρης είναι να παραδοθεί.  

Δείτε το sneak preview εδώ (1): 

Δείτε το sneak preview εδώ (2): 

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags