Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Σοφία Καρβέλα υπεύθυνη styling, παρουσιάζει τη νέα Φθινοπωρινή Συλλογή Alice + Olivia στη Salt Water, από 1 μέχρι 11 Μαρτίου 2022.
Life
| 2022-02-23 11:00:00

Η Σοφία Καρβέλα υπεύθυνη styling, παρουσιάζει τη νέα Φθινοπωρινή Συλλογή Alice + Olivia στη Salt Water, από 1 μέχρι 11 Μαρτίου 2022.

Sportdog Team
Η Σοφία Καρβέλα υπεύθυνη styling, παρουσιάζει τη νέα Φθινοπωρινή Συλλογή Alice + Olivia στη Salt Water, από 1 μέχρι 11 Μαρτίου 2022.

Η Alice + Olivia γιορτάζει 20 χρόνια δημιουργικότητας με την νέα φθινοπωρινή συλλογή της “Fall 2022”, εμπνευσμένη από τις γυναίκες που αισθάνονται ισχυρές μαζί.

Η συλλογή “Fall 2022” θα παρουσιαστεί στο χώρο της εταιρίας Salt Water από 1 μέχρι 11 Μαρτίου 2022. Αξιοποιώντας την πολύτιμη κληρονομιά των brands που εκπροσωπεί, η Salt Water φροντίζει να εξελίσσεται συνεχώς, ψάχνοντας και φροντίζοντας για τη ποιότητα και το κύρος των εταιριών που συνεργάζονται για να παρέχουν τις καλύτερες επιλογές. Η αυθεντικότητα, η σωστή εικόνα, η ποιότητα, τα σωστά κανάλια επικοινωνίας και η επαγγελματική ηθική συμπεριφορά, επέτρεψε στην εταιρεία Salt Water να αναπτύξει το χαρτοφυλάκιο εμπορικών σημάτων της, με πρωτοφανή ρυθμό, αποτελώντας ένα πρότυπο επιχειρηματικής επιτυχίας.

Με την Σοφία Καρβέλα υπεύθυνη styling, η συλλογή “Fall 2022” αντικατοπτρίζει το γυναικείο ήθος με δυναμικότητα, συνδυάζοντας φωτεινά τολμηρά χρώματα και σχήματα, ποικίλα animal-prints, χαρακτηριστική μποέμ θηλυκότητα και διαχρονική rock 'n' roll διάθεση.

Μερικές από τις διάσημες fun του brand στο Χόλυγουντ είναι η Μέγκαν Μάρκλ, η Μισέλ Ομπάμα, η Μπιγιόνσε, η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Τζίτζι Χαντίντ και η Τζέσικα Άλμπα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα Φθινοπωρινή Συλλογή Alice + Olivia, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες https://www.saltwatergreece.com και

https://www.aliceandolivia.com/.

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το τμήμα πωλήσεων στα τηλέφωνα της εταιρίας 2108946789 και 210 9680673 αλλά και ειδικά και ανά περίπτωση ενδιαφέροντος με την Χριστίνα Κόμπου στο τμήμα δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας στο e-mail: [email protected].

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags