Facebook Pixel Sportdog.gr | Tο Amara μέλος του διεθνούς πολυτελούς ταξιδιωτικού δικτύου Virtuoso
Life
| 2022-04-29 07:36:00

Tο Amara μέλος του διεθνούς πολυτελούς ταξιδιωτικού δικτύου Virtuoso

Sportdog Team
Tο Amara μέλος του διεθνούς πολυτελούς ταξιδιωτικού δικτύου Virtuoso

Το AMARA έγινε δεκτό στο αποκλειστικό χαρτοφυλάκιο πολυτελών ταξιδιωτικών συνεργατών του Virtuoso®, που περιλαμβάνει περισσότερους από 2.200 προτιμώμενους προμηθευτές σε 100 χώρες.

Σύμφωνα με τον Όμηρο Ομήρου, Διευθυντή Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Stademos Hotels Ltd, η ένταξη στο Virtuoso θα παρουσιάσει νέες ευκαιρίες πωλήσεων και μάρκετινγκ στους περισσότερους από 20.000 συμβούλους πολυτελών ταξιδιών του δικτύου και στην ιδιαίτερα επιθυμητή πελατεία τους. Τα πρακτορεία Virtuoso παγκοσμίως πωλούν κατά μέσο όρο (ΗΠΑ) 25 – 30 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως, καθιστώντας το δίκτυο τον πιο σημαντικό παίκτη στα πολυτελή ταξίδια.

«Η διαδικασία αποδοχής του Virtuoso είναι απίστευτα επιλεκτική, επομένως το να γίνεις προτιμώμενος συνεργάτης είναι πραγματική τιμή», είπε ο Ομήρου. «Η φήμη που έχουν οι εταιρείες μέλη Virtuoso για την εξαιρετική αφοσίωση στους πελάτες τους ταιριάζει απόλυτα με τη δική μας προσαρμοσμένη προσέγγιση στην εξυπηρέτηση. Τώρα που είμαστε μέρος αυτού του διάσημου δικτύου, ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους συμβούλους Virtuoso και στους πελάτες τους ειδικές ανέσεις, αξίες και εμπειρίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους.»

Το AMARA, μέλος της οικογένειας Stademos Hotels Ltd, εντάσσεται στη συλλογή του Virtuoso με τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία, θέρετρα, κρουαζιέρες, αεροπορικές εταιρείες, ταξιδιωτικούς πράκτορες και άλλες ταξιδιωτικές οντότητες παγκοσμίως. Οι επιλεγμένοι αυτοί συνεργάτες, ειδικεύονται στην εξυπηρέτηση πελατών, προσφέροντας εμπειρίες παγκόσμιας κλάσης και παρέχουν, μέσω προσφοράς ανώτερων υπηρεσιών, σπάνιες ευκαιρίες με εξαιρετική αξία για τους πελάτες του Virtuoso. Οι υψηλού κύρους αυτοί πάροχοι μπορούν να προωθήσουν στους πελάτες Virtuoso τις υπηρεσίες των συνδεδεμένων Virtuoso επιχειρήσεων μέσω πολλαπλών καναλιών επικοινωνίας και εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανόμενης της κορυφαίας παγκόσμιας συγκέντρωσης που εξειδικεύεται στα πολυτελή ταξίδια, της Virtuoso Travel Week. Η αποδοχή του AMARA στο Virtuoso του δίνει άμεσες σχέσεις με τα κορυφαία ταξιδιωτικά γραφεία αναψυχής στον κόσμο στη Βόρεια και Λατινική Αμερική, την Καραϊβική, την Ευρώπη, την Ασία – Ειρηνικό, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το AMARA, καλέστε στο +357 2544 2222 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.amarahotel.com.

Σχετικά με το AMARA

Με ονομασία προερχόμενη από την αρχαία ελληνική λέξη «Aμάραντος» που σημαίνει «αιώνιος», το AMARA προσφέρει στους επισκέπτες του μια αποκλειστική και μοναδική εμπειρία που στοχεύει στο να δημιουργήσει υπέροχες και μόνιμες αναμνήσεις. Ο επιβλητικός σχεδιασμός του AMARA, σε συνδυασμό με την αφοσίωση στην ανώτερη εξυπηρέτηση, διασφαλίζουν ότι αυτό το ξενοδοχείο 5 αστέρων προσφέρει την υπόσχεσή του για απαράμιλλη απόλαυση.

Καθένα από τα 207 δωμάτια του AMARA παρέχει απρόσκοπτη πανοραμική θέα 180° στη Μεσόγειο Θάλασσα. Το ξενοδοχείο προσφέρει προσεκτικά μελετημένες ανέσεις που περιλαμβάνουν ένα πολυτελές σπα, τρία διεθνούς εμβέλειας εστιατόρια που διευθύνονται από Σεφ βραβευμένους με αστέρι Michelin, ένα αποκλειστικό Rooftoop Βar με εκπληκτική θέα, πολυτελές Ballroom για ειδικές περιστάσεις, καθώς και εντυπωσιακή πισίνα υπερχείλισης.

Σχετικά με το Virtuoso

Το Virtuoso® είναι το κορυφαίο παγκόσμιο δίκτυο ταξιδιωτικών πρακτορείων που ειδικεύεται στα πολυτελή και βιωματικά ταξίδια. Ο οργανισμός αυτός περιλαμβάνει πάνω από 1.200 ταξιδιωτικούς πράκτορες και περισσότερους από 20.000 προσεκτικά επιλεγμένους ταξιδιωτικούς συμβούλους σε πάνω από 50 χώρες σε όλη τη Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική, την Καραϊβική, την Ευρώπη, την Ασία – Ειρηνικό, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Βασιζόμενο στις προτιμώμενες σχέσεις του με περισσότερα από 2.200 από τα καλύτερα ξενοδοχεία και θέρετρα του κόσμου, κρουαζιέρες, αεροπορικές εταιρείες, τουριστικές εταιρείες και κορυφαίους προορισμούς, το δίκτυο παρέχει στην πολυτελή πελατεία του αποκλειστικές ανέσεις, σπάνιες εμπειρίες και προνομιακή πρόσβαση. Οι ετήσιες πωλήσεις 25 – 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων (ΗΠΑ) καθιστούν το Virtuoso έναν από τους ισχυρούς οργανισμούς στον κλάδο των πολυτελών ταξιδιών. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.virtuoso.com.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags