Facebook Pixel Sportdog.gr | Spring Sales και δώρα στο ATHENS METRO MALL!
Life
| 2022-05-03 20:58:00

Spring Sales και δώρα στο ATHENS METRO MALL!

Sportdog Team
Spring Sales και δώρα στο ATHENS METRO MALL!

Από τις 3/5 έως τις 15/5 απολαύστε μοναδικές προσφορές στα αγαπημένα σας brands και μπείτε στην κλήρωση για διπλά εισιτήρια από τη BLUE STAR FERRIES!

Spring mood is on... με μοναδικές εκπλήξεις από το ATHENS METRO MALL! Από τις 3 έως τις 15 Μαΐου, απολαμβάνετε ατελείωτο shopping με κορυφαίες προσφορές στα καταστήματα του αγαπημένου εμπορικού κέντρου των Νοτίων Προαστίων, σε συνδυασμό με καθημερινές κληρώσεις για διπλά εισιτήρια από τη BLUE STAR FERRIES!

Ready to go!

Τα 95 επώνυμα καταστήματα μόδας, ομορφιάς, τεχνολογίας και ειδών σπιτιού του ATHENS METRO MALL «ντύνονται» με ανοιξιάτικη διάθεση και σας καλωσορίζουν για να «τικάρετε» όλα τα απαραίτητα από τη shopping list σας. Εδώ θα βρείτε τα πιο επίκαιρα trends για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα, θα επιλέξετε τα απαραίτητα προϊόντα skincare και μακιγιάζ, θα διαλέξετε stylish διακοσμητικές πινελιές αλλά και cool δώρα τεχνολογίας!

Let’s sail away!

Καθημερινά, με τις αγορές σας από τα καταστήματα του ATHENS METRO MALL, μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση* για διπλά εισιτήρια από τη BLUE STAR FERRIES!

Shopping time… #giakathestigmi!

Για ακόμα περισσότερες προσφορές, την Κυριακή 8 Μαΐου τα καταστήματα του ATHENS METRO MALL θα παραμείνουν ανοιχτά – η ευκαιρία για να επιλέξετε το πιο όμορφο δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας!

Και μην ξεχνάτε! Κάθε επίσκεψή σας στο ATHENS METRO MALL μπορεί να συνδυαστεί με ένα ξεχωριστό γεύμα ή ένα απολαυστικό coffee break στα εστιατόρια και τα café μας,  ώστε να συνεχίσετε την ημέρα σας με τον πιο γευστικό τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας: www.athensmetromall.gr

* Ισχύει με την επίδειξη του συνόλου των αποδείξεων της ίδιας ημέρας στο infodesk του ATHENS METRO MALL (επίπεδο 1). Μία κλήρωση για 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής κάθε μέρα.

** Τα εισιτήρια για Κυκλάδες αφορούν σε οικονομική θέση και για τους υπόλοιπους προορισμούς σε δίκλινη εσωτερική ή εξωτερική καμπίνα.

Σχετικά με το ATHENS METRO MALL

11 χρόνια ATHENS METRO MALL, γεμάτα υπέροχες στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια, shopping και απολαυστικές γευστικές επιλογές. Το ATHENS METRO MALL με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το ATHENS METRO MALL παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags